• PiaB

    Varför gifter ni er?

    Jag skulle svara; för att vi älskar varandra så oerhört mycket och vill ha en speciell dag då vi får dela vår kärlek med våra nära och kära. Vi vill fullfölja vår kärlekssaga. För oss är ett bröllop den ultimata kärleksförklaringen. Ingenting vi någonsin gör efter det kommer vara större. Vi gifter oss i kyrkan och även om vi inte är troende i ordets rätta bemärkelse är jag väldigt andlig. Jag gillar tanken på "inför gud och dena församling".


     


    Vi får åandrasidan hela tiden svara på varför vi inte bor ihop och när vi ska flytta ihop. Det är tydligen VÄLDIGT konstigt att vi ska gifta oss utan att bo ihop. Så folk har alltid åsikter och undringar hur man än gör.


  • PiaB
    Brudivinter2012 skrev 2012-11-28 02:48:25 följande:
    Vi bor inte heller ihop! =)

    Varför gör inte ni det? Jag frågar bara för att jag är nyfiken på om det har att göra med att ni vill att ni ska vara gifta innan ni flyttar ihop eller är det bara så det blivit?

    Vi bor inte ihop av den enkla anledningen att när vi träffades hade han katter och jag är allergisk. Eftersom katterna var gamla och det inte var ett krav för oss att bo ihop så fick de bo kvar sin sista tid hos honom. I somras dog båda två.


     


    Nu skulle vi kunna flytta ihop, men nu har vi bestämt att vi vill bo i hans lägenhet som är helt underbar med öppen spis och burspråk. Men där får vi inte plats tre stycken, så nu renoverar vi den och han är mycket hos mig så han slipper sova på en byggarbetsplats. Min yngsta dotter är 16 år och pratar ibland om att flytta till sin pappa men vi får se.


     


    Ibland pratar vi om att vi ska skaffa en helt annan lägenhet, ny för oss båda. Ibland vill han flytta hit eftersom min lägenhet är stor och välplanerad och har massor med förvaring. Men då vill jag flytta till honom och så håller vi på


     


     


Svar på tråden Varför gifter ni er?