Inlägg från: lillsmilla |Visa alla inlägg
  • lillsmilla

    Kaka på kaka?

    Skulle uppskatta era åsikter om NÄR tårtan "bör" serveras...

    Vi ska ha 3-rätters middag, med pannacotta som dessert, och nu funderar jag på tårtan... Ska man köra igång dansen efter middagen, börja med brudvalsen och sen ta dans en timme eller nåt och sedan bjuda till bords igen för tårta, kaffe och avec och efter tårtan ta vid med dans igen? Eller blir det ett oönskat avbrott? Är det kanske ändå bättre att vänta med dans till efter tårtan, men då riskera att det blir lite kaka på kaka så att säga?

    Hur tänker ni?

  • Svar på tråden Kaka på kaka?
  • lillsmilla
    lenuz skrev 2012-11-21 13:57:04 följande:

    Vi kommer att ha en 3-rätters middag men med tårtan som efterrätt.


    Det kan man göra precis som man vill. Har ni en lokal som tillåter att dansa utan att måsta stöka bort alla bord så skulle det helt klart funka att servera tårtan efter någon timmas dans, det brukar vara uppskattat med en bensträckare efter all mat.


    Ska ni servera vickning senare på kvällen?


    Nope, har vigseln så sent som 17:00 så det kommer inte hinnas med det med

    Tack för era åsikter alla, och Chicita - Visst låter det bra att ha det flytande, ta det som det kommer osv, men jag är en planeringsmänniska utan dess like och kontrollfreak ut i fingerspetsarna Ska jag kunna lämna över det praktiska något sånär under kvällen så vill jag ha stenkoll på vad som förväntas av medhjälparna...
Svar på tråden Kaka på kaka?