• PiaB

    VAd föredrar NI?

    Jag vet inte vilket alternativ som stämmer på mig/oss. Vi vill göra så lite som möjligt men planeringen skulle jag aldrig vilja vara utan. Det är det roligaste Däremot ska vi vara på restaurang där de fixar allt, från dukning till blommor och tårta. Jag är inte ett dugg intresserad av att hålla på och pynta en lokal eller duka, laga mat,servera, städa o.s.v. Det överlåter jag med varm hand åt restaurangen och betalar för det. På bröllopsdagen vill jag bara ha min klädsel och smink att tänka på, gå till kyrkan och gå och sätta oss vid dukade bord.


     


    Vi beställde färdiga spara datumet kort och ska beställa färdiga inbjudningskort. Inget pyssel för mig. Däremot har jag gjort min bukett själv av knappar. Bara för att jag ville ha en annorlunda och tycker konstblommor är fasansfullt.


     


    Klänning, skor, smycken, tärnklänningar är redan köpta och sådant älskar jag att hålla på med så det stressar mig inte.


     


    Med det upplägget vi valt blir det inte så stressigt för oss. Det jag måste göra är att boka några saker, te.x. frisör och makeupartist. Som jag iof redan har klar men det ska ju ändå hållas kontakt. Och när det närmar sig ska vi träffa restaurangen igen och finslipa meny och dukning. Känns inte speciellt stressigt och det passar oss alldeles utmärkt


  • PiaB
    Chicita skrev 2012-11-18 21:40:32 följande:
    Vet inte om jag har helt fel heller, men den här frågetråden i kombination med svaret i tråden där en tjej var orolig för att hennes bröllop skulle försvinna i raden av flera bröllop (där du bad henne höra av sig till dig för att du kunde nog hjälpa till där att fixa något) gör att jag får känslan av att du vill starta (eller redan har gjort) någon sorts "bröllopsfixarföretag"...
    Jag har tänkt precis samma sak :-O
  • PiaB

    Får jag fråga TS, får du någon hjälp av din blivade man eller vill du inte det? Är han lika upptagen? Har ni ingen rast på dagen så ni hinner maila. Eller på kvällen eller annan ledig tid. Jag sitter tex ofta här och på facebook så den tiden har jag även om jag har mycket annat. Jag förstår att det är mycket, det har de flesta. Men det måste vara jobbigt att inte ens hinna maila under dagen och kvällen.


     


    Jag skrev ett mail som jag sparade och sedan hade jag det och bara vidarebefordrade. Jag satt på rasten och på vägen till och från jobbet och kollade ställen i telefonen och skickade mail till de jag gillade. Min blivande gjorde samma sak. Jag hade skrivit vad vi ville ha hjäkp med, dvs. allt, och bad om prisuppgift. Vissa svarade inte, vissa var för dyra, vissa hede inte det vi bad om. Och tillslut hade vi fyra ställen vivar intresserade av. Och då var det lättare att börja ringa.


     


    Hoppas det löser sig


Svar på tråden VAd föredrar NI?