Inlägg från: Fröken Finemang |Visa alla inlägg
  • Fröken Finemang

    Vi ska gifta oss -Då ska visst alla andra också göra det!?

    PiaB skrev 2012-11-18 11:41:01 följande:

    Jag kanske inte har något vettigt alls att tillägga, alla har sagt så bra saker. Jag känner bara att ni bara borde koncentrera er på ert bröllop. Och som sagt, kanske ni alla som ska gifta er kan hjälpas åt med olika inköp o.s.v.


     Vi kommer att ha ett väldigt traditionellt bröllop med sittande middag, efter att ha ändrat oss minst 15 gånger. Det är så vi vill ha det och våra gäster säger att det känns så rätt som vi planerat. Det lilla vi offentliggjort. Vi kommer inte att ha varken livemusik eller fyrverkerier eller färgmatchat in i minsta detalj för det är så vi vill ha det. Folk kommer säkerligen att ha varit på betydligt mer påkostade och piffade bröllop än vårat men så här vill vi ha det.


     


    Jag tror att man kanske ångrar sig om man inte följer sin innersta röst. Om man fixar ett bröllop som ska vara "bäst", inte som vi vill egentligen. När vi började planera tittade vi på hur andra hade gjort, bröllop vi varit på och så. Och började planera på ett sätt efter det. Lite som vi trodde att det måste vara. Sedan insåg vi att det inte alls är så vi egentligen vill ha det. Vi vill ha ett litet och intimt brölllop med middag. Vi bjuder inte ens till fest. Så vill vi ha det.


     


    Va bra du skriver det! 
    SÅ är det ju. 

    Och jag behövde höra det där, med påkostat och piffigt.
    Jag får inte förlängt på min visstidsanställning och kommer att vad jag vet nu, gå på a-kassa under 2013, brölopet blev då än mer ett budgetbröllop. Och jag känner att jag har fixat de jag vill ha, stolsöverdrag och rosetter, resten, ja resten av piffet, löser sig. det är ju gästerna och vi som gör bröllopet, inte det andra.. 
Svar på tråden Vi ska gifta oss -Då ska visst alla andra också göra det!?