• PiaB

    Vi ska gifta oss -Då ska visst alla andra också göra det!?

    Jag kanske inte har något vettigt alls att tillägga, alla har sagt så bra saker. Jag känner bara att ni bara borde koncentrera er på ert bröllop. Och som sagt, kanske ni alla som ska gifta er kan hjälpas åt med olika inköp o.s.v.


     


    Jag tror inte att jag ens skulle reflektera över om någon ska gifta sig samma sommar som oss, förutom att det vore kul om jag blev bjuden


     


    Alla bröllop är speciella och erat kommer att bli helt fantastiskt eftersom du och din kärlek gifter er. Hur skulle det kunna förminskas? Vi planerar vårt bröllop som vi vill ha det och jag skulle aldrig ändra eller lägga till några efekter eller något för att liksom börja tävla med andras bröllop. Då blir det ju inte som vi vill egentligen.


     


    Vi kommer att ha ett väldigt traditionellt bröllop med sittande middag, efter att ha ändrat oss minst 15 gånger. Det är så vi vill ha det och våra gäster säger att det känns så rätt som vi planerat. Det lilla vi offentliggjort. Vi kommer inte att ha varken livemusik eller fyrverkerier eller färgmatchat in i minsta detalj för det är så vi vill ha det. Folk kommer säkerligen att ha varit på betydligt mer påkostade och piffade bröllop än vårat men så här vill vi ha det.


     


    Jag tror att man kanske ångrar sig om man inte följer sin innersta röst. Om man fixar ett bröllop som ska vara "bäst", inte som vi vill egentligen. När vi började planera tittade vi på hur andra hade gjort, bröllop vi varit på och så. Och började planera på ett sätt efter det. Lite som vi trodde att det måste vara. Sedan insåg vi att det inte alls är så vi egentligen vill ha det. Vi vill ha ett litet och intimt brölllop med middag. Vi bjuder inte ens till fest. Så vill vi ha det.


     


    Jag hoppas ni kan komma fram till hur ni vill ha det utan att försöka bräcka någon. Fokusera på vad ni vill och om inte det blir störst och med de häftigaste effekterna så är det för att ni inte vill det. Om ni vill ha det hur storslaget som helst så ska ni ha det för att ni vill. Inte av någon annan anlednng


     


  • PiaB
    MatildaMattias skrev 2012-11-20 09:30:00 följande:

    Ni som hade tips om fyrverkerier mm, det allra finaste/bästa bröllop jag har varit på var ett enkelt lågbudgetbröllop. Inget särskilt alls. MEN så kärleksfullt och romantiskt det var, vilken stämning! Detta är ett bröllop jag alödrig kommer glömma, och jag hoppas verkligen att mitt blir lika kärleksfullt.

    För mig handlar inte minnesvärda händelser om materiella ting, det är allt runt omkring som gör det.

    Jag kan bara hålla med här. Har samma upplevelse som dig från "enkla" bröllop. Blir fortfarande tårögd när jag tänker på hur kärleksfullt det var.


     


    Och ett bröllop som nog går under fint/dyrt/påkostat/enligt konstens alla regeler. Men det var såå kallt och känslolöst så jag faktiskt undrade varför de gifte sig. Tänker fortfarande på det bröllopet med fasa fast det hade "allt". Utom känslor...


Svar på tråden Vi ska gifta oss -Då ska visst alla andra också göra det!?