Inlägg från: Anonym (jag) |Visa alla inlägg
  • Anonym (jag)

    Vi ska gifta oss -Då ska visst alla andra också göra det!?

    jag förstår ju din tanke, men för alla andra är ju inte ert bröllop årets höjdpunkt. Även om ni såklart tycker det själva.
    Se fördelarna med att köpa karaffer, dukar, stolsöverdrag mm tillsammans och därmed spara pengar (för det drar snabbt iväg med slantarna när man planerar bröllop)  
    Och sen vad gäller ert festhäfte eller underhållning, det kanske ni inte ska diskutera med varandra om du är orolig för att någon som gifter sig innan er blir lite väl inspirerad och har samma upplägg.

    Oavsett tror jag inte att det behöver bli någon konkurrens, de andra brudarna kanske känner precis som du.
    Ni kommer istället kanske ha mer tid att tillsammans frossa i brudklänningar, gå och prova kläder, klura på bra musiklistor för spotify eller dj, o allt vad det kan vara.

    Min syster skulle gifta sig samma år som vi, vid mitt första äktenskap. Nu blev det inte så då de kände att de inte hann med det året, men min första reaktion helt ärligt var "jaha, men det här skulle ju vara mitt år" och det låter ju hur löjligt som helst men så kändes det. När jag väl fått tänka på det hela insåg jag att det inte var så dumt ändå, och att vi var helt olika personer och därmed olika bröllop.
    Jag hade ett bröllop som filmades i tv, på en anrik plats med över 80 gäster.
    hon hade ett trädgårdsbröllop.
    Bådas bröllop var helt underbara och helt olika.  

Svar på tråden Vi ska gifta oss -Då ska visst alla andra också göra det!?