Inlägg från: maxmamma |Visa alla inlägg
  • maxmamma

    Vi ska gifta oss -Då ska visst alla andra också göra det!?

    oj personen som kallar sig anonym onödigt, dissade verkligen snart gifts tips, för henne kanske det är speciella saker.

    Varför skulle det inte kunna vara speciellt med tex eldslukare tex?? tror inte alla har det med på sina bröllop.

    men det där med att man tror sig få ett mindre minnes värt bröllop bara för att fler gifter sig under samma år är nått jag inte känner igen mig i.

    skulle personligen själv bara tycka det var superroligt om fler i min bekantskapskrets var på gång att gifta sig, oj vad mkt roligt man har att prata o planera om både med sin m2b o förhoppningsvis sina kompisar oxå.

    men jag tycker inte du är dum eller så TS för att du känner så, alla är vi olika o har olika tankar o åsikter o känslor.

    men jag tror nog ni får ett lika fint o minnesvärt bröllop som dina vänner. nog minns man nog nått särskilt speccifikt från olika bröllop man är på.

    Lycka till med det  stundande bröllopet. 

  • maxmamma

    Chicita: du är för go som vanligt Flört jag satt precis o tänkte på det där med att släpa på sig massa spex o specialeffekter osv under sitt bröllop.

    Hm ditt medeltidstema med gycklare o sånt på ert bröllop var väl lite specialeffekter som iofs passade ihop med ert tema på bröllopet, för det var ju inte ett vanligt om man ser till klädsel o andra saker som ni hade.

    Men jag tyckte det var hur schysst som helst med medeltidstema på bröllopet, jätte kul att nån vågar bryta mönstret lite grann men på ett bra o effektfullt sätt som man blir glad av att läsa om.Glad

    Kanske lite det som TS menar att hon vill göra nått med temat eller nått som har med vigseln att göra som kanske bryter mönstret o ger det hela lite annorlunda känsla men på ett positivt sätt så gästerna minns det som var anorlunda men vackert/roligt/ effektfullt.

    Alla gör som de vill o som man känner för, o som chicita säger, det blir ett unikt bröllop just för att ni är ni o inte jag o min m2b.

    Vårat bröllop blir unikt o minnesvärt just för att vi är vi o inte chicita o hennes man eller några andra.

    Vi kommer att ha ett "traditionellt" bröllop men tror att det kommer att minnas för att vi älskar varandra och gör bröllopet på ett sätt som stämmer in på oss som par o individer.

    Hur som helst så önskar jag er lycka till o grattis till stundande bröllopet.

Svar på tråden Vi ska gifta oss -Då ska visst alla andra också göra det!?