• teddy

    Lilla gamla söta mormor... Vad tycker ni jag ska göra?

    Nu vänder jag mig till er alla blivande (och föredetta blivande) brudar som kanske kan förstå hur jag känner...

    Jag är väldigt ledsen just nu för jag inser att min lilla mormor inte kommer kunna vara med på vårt bröllop! Vi försöker o försöker o försöker lösa situationen, men det går inte...

    Hon bor inte här, i samma stad som vi gör, utan ca 25 mil bort och hon är gammal o inte vidare pigg... Hon ser dåligt o hör dåligt, men jag har ändå hela tiden trott att hon skulle kunna vara med! Vi har försökt med alla släktingar som skulle kunna tänkas hjälpa till att köra henne o ta hand om henne, men de vill bara inte... och jag är så ledsen för detta. Det kommer kännas så hemskt att vara där i kyrkan och veta att min mormor sitter 25 mil bort, ensam, när hennes fösta barnbarn gifter sig! Jag bara gråter över situationen!

    Har ni några tips till mig... Hur ska jag tänka...?
     

  • Svar på tråden Lilla gamla söta mormor... Vad tycker ni jag ska göra?
  • teddy

    Nää, ingen fråga e väl dum, men nä, de går inte riktigt... vi gifter oss om mindre än 3 veckor!!!

  • teddy

    Tack snälla ni för era kommentarer! Ni förstår ju verkligen mig! o ni förstår hur viktigt detta är!

    Jo, färdtjänst har hon o vi har till o med redan bokat en bil, men min mamma tror inte hon orkar åka helt själv o hon måsteju ha hjälp innan bilen kommer och efter när hon ska lämnas av igen. och som sagt, släktingarna vill inte ställa upp... men vi får nog ta tag i det igen o verkligen pressa dom lite! Jag tänker som så här att jag hade gjort det för deras skull om de nu hade varit dom som skulle gifta sig!! Kan inte dom göra det för vå skull då??

  • teddy

    ... ska tillägas att inget av henns barn/barnbarn bor i samma stad som hon...

  • teddy

    tyvärr är det där med övernattning också lite svårt för henne, och fortfarande... det hade fungerat om någon släkting hade velat ställa upp! hon bor själv annars, men de e bara för att hon e så himla envis, de e knappt det fungerar o hon har hemtjänst typ 6 gånger om dagen. 

  • teddy

    Tack för all respons...
    vi håller fortfarande på o dra i alla trådar vi kan o va det gäller mormor själv så vill hon ju jättegärna, men undrar ju såklart om hon orkar... så hon är medveten om problemet, men vill jättegärna. 

  • teddy

    Hej igen o tack för era inputs! Jag e så glad för det har löst sig! :)
    En släkting som "krånglade" har nu blivit övertalad och det kommer va två släktingar som "delar på jobbet" och även hemtjänsten är nu inblandad o de va jättehjälpsamma o gulliga! :) Mormor kommer vara med på vigseln, men inte på festen...
    Jag e så glad!

    Nu hoppas jag bara att hon verkligen orkar... :P Men hon säger själv att hon vill o att det ska bli så kul! :)

    Stor kram till er alla! 

Svar på tråden Lilla gamla söta mormor... Vad tycker ni jag ska göra?