• fierce

    Äldre medlemmar...

    Har sett en del trådar där nån BT-veteran snabbt kommenterat att det redan finns massa trådar om samma sak och att det blir tjatigt när det kommer nya trådar om samma ämne hela tiden. Självklart inte alla men jag har sett några sådana. Det är inte kul för en ny medlem att se, känns lätt som att man bara stör om man startar en ny tråd då. 

    Visst förstår jag att man lessnar efter att ha sett samma fråga 200 ggr men alla nya har inte sett de trådarna, söker man så ja, ni vet ju sökfunktionen... Plus att svaren som fanns i en tråd från 2011 kanske inte är alls relevanta pga att nya märken, hemsidor, blomsorter, gud vet vad, har kommit till sedan dess. 

    Så lite tålamod från veteranerna vore inte illa ;) Alla har rätt att vara ny och inte förstå hur saker funkar och alla tänker olika, vissa frågar först och söker sen, andra gör tvärtom. Så är det bara. :) Och utan trådar, tjatiga eller ej, och gamla sura veteraner *smile*  skulle forumet vara mycket tråkigare. :) 

  • fierce
    ThereseV skrev 2012-11-09 14:11:22 följande:
    Sedan ska man kanske komma ihåg att när man är ny så känner man kanske inte alltid till alla problem med sidan, man "känner" inte folket på forumet och det kan vara lite svårt att känna av stämningen i inläggen. Då blir det ju lätt att man missuppfattar och tolkar saker på ett helt annat sätt än vad som var meningen. Så det är ju bra om man har förståelse åt båda hållen.
    Precis! :)

    Och självklart är det bättre att säga till på direkten om man inte tycker att man behandlas på rätt sätt!  
    Men å andra sidan är det kanske inte det första man gör på ett nytt forum heller, just för att inte få massa bråk.

    Tycker det allra bästa är att vi faktiskt har den här diskussionen! Nu får man ju veta hur alla tänker och tycker, att man faktiskt ser på saken på olika sätt beroende på om  man är ny eller "gammal" , riktigt uppfriskande! :)

     
  • fierce

    Tur att jag la mig i den  här tråden känner jag, nu är jag inte rädd för er veteraner längre, ni verkar ju snälla trots allt. ;) 

     

  • fierce
    Chicita skrev 2012-11-10 16:52:19 följande:
    Är du helt säker på det? FörvånadFlört

    Jo vi är nog rätt snälla, jag skulle nog vilja generalisera här och säga att vi som är kvar här efter att vi gift oss nog kan räknas som snälla allihop. För om vi hade varit elaka så hade vi frysts ut såpass att det inte var kul att vara kvar här. Om vi inte fick bra respons av andra medlemmar så skulle det ju inte vara roligt längre och då utesluter man sig själv liksom...

    Men annars är vi nog varken bättre eller sämre än några andra, vi har bara gått igenom det som ni nu har framför er, och vi har alltså erfarenhet och kan hjälpa er och underlätta i planeringen. Guida er genom alla konstigheter och ibland (om det behövs) plocka ner er lite på jorden när ni svävar iväg och börjar fundera på om det kanske skulle vara helt ok att be era gäster klä sig färgkoordinerat och gå baklänges hela kvällen för att det skulle se bäst ut på bilderna.
    Eller lunga er när ni i panik inser att alla bordsdukar är vita - och ni har en ivoryfärgad klänning Ve och fasa Skrikandes(och ja, det har hänt faktiskt Flört Mer än en gång till och med)
    Säker! :) ;)
Svar på tråden Äldre medlemmar...