Inlägg från: MrsDRBM |Visa alla inlägg
  • MrsDRBM

    Äldre medlemmar...

    fierce skrev 2012-11-09 12:39:02 följande:
    Har sett en del trådar där nån BT-veteran snabbt kommenterat att det redan finns massa trådar om samma sak och att det blir tjatigt när det kommer nya trådar om samma ämne hela tiden. Självklart inte alla men jag har sett några sådana. Det är inte kul för en ny medlem att se, känns lätt som att man bara stör om man startar en ny tråd då. 

    Visst förstår jag att man lessnar efter att ha sett samma fråga 200 ggr men alla nya har inte sett de trådarna, söker man så ja, ni vet ju sökfunktionen... Plus att svaren som fanns i en tråd från 2011 kanske inte är alls relevanta pga att nya märken, hemsidor, blomsorter, gud vet vad, har kommit till sedan dess. 

    Så lite tålamod från veteranerna vore inte illa ;) Alla har rätt att vara ny och inte förstå hur saker funkar och alla tänker olika, vissa frågar först och söker sen, andra gör tvärtom. Så är det bara. :) Och utan trådar, tjatiga eller ej, och gamla sura veteraner *smile*  skulle forumet vara mycket tråkigare. :) 
  • MrsDRBM
    Alyllyra skrev 2012-11-09 23:14:36 följande:
    Ni som fortfarande är irriterade på gamlingar, säg det när tillfället dyker upp i så fall! Det är svårt att se vad man gör för "fel" (enligt andra) när "felet" refereras till utanför sitt sammanhang. Själv är jag helnöjd med att det finns alla sorter här - singlar, sambos, förlovade, gifta, skiljda, föräldrar, ungdomar, äldre, folk som tar plats, folk som bara är inne och läser, folk som ställer frågor, folk som svarar, folk som vågar ifrågasätta... Solig
    Summa sumarum är väl egentligen att så länge man har respekt och tålamod för varandra, så får nog alla plats på forumet Glad
Svar på tråden Äldre medlemmar...