• TheD

    Äldre medlemmar...

    Det är många som ställer samma fråha och då svarar vi med det svar som vi troligen alltid svarar. Det är kul att se hur folk tänker, om personer i huvudtaget tänker ;) osv Sen finns det personer som uppskattar att få feedback eller svar på nu vad det gäller. Vissa startar en tråd "Ni som har gift er...." Ja, där är vi några som ingår. Trådarna där folk kommer gifta sig är jag inte intresserad av.

  • TheD

    Jag håller med att Anonym kan tas bort. Slänger någon ut en fråga :"Vad tycker ni om min klänning?" och får ett svar "den är ful", då finns det ingen anledning att bli sur för du ställde en fråga och fick ett svar. Sen är det rätt roligt med heta diskussioner, inte tracka ner och den här riktigt elaka attityden som har kommit fram i vissa trådar... ;)

  • TheD
    passionsblomman skrev 2012-11-09 17:30:44 följande:
    fierce skrev 2012-11-09 16:22:42 följande:
    Tycker det allra bästa är att vi faktiskt har den här diskussionen! Nu får man ju veta hur alla tänker och tycker, att man faktiskt ser på saken på olika sätt beroende på om man är ny eller "gammal" , riktigt uppfriskande! :)
    Jag håller helt med om att det är bra att diskussionen förs-men jag beklagar verkligen att jag inte alls får veta vad alla tycker. Istället får man undra vilka det är som tycker som de anonyma gör. Nu verkar det kanske barnsligt att haka upp sig på, men det är ju faktiskt trådstartaren själv som valt att vara anonym, vilket sänker hela värdet på diskussionen för mig. Otroligt trist! Rynkar på näsan
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
Svar på tråden Äldre medlemmar...