• Tokig

    Äldre medlemmar...

    Jag tror att flera av de "äldre" medlemmarna är kvar för att 1) de tycker det är väldigt roligt 2) de vill hjälpa till på samma sätt som de fick hjälp inför sin dag.

    Nu vet jag inte var du drar gränsen för "äldre"medlemmar. Jag gifte mig i oktober och hänger kvar här just av de två anledningar som jag punktade upp ovan.

    Inför mitt bröllop var jag otroligt tacksam över alla kloka råd och erfarenheter. Visst är det skoj att följas åt och planera och diskutera tillsammans med framtida brudpar. Men för mig var faktiskt råden från de som redan gjort det kanske mest värt. Just av den anledning att de redan gjort det och nu kunde se på allting lite i bakspegeln och ge råd utifrån sina erfarenheter.

    Det är jättetråkigt om du känner att oldisarna tar för mycket plats. Jag tror som sagt inte att det är någon som gör det på jäkelskap utan, vi/dom lägger tiden är inne för att hjälpa till.

    Men kanske mest synd tycker jag faktiskt det är att du inte riktigt kan stå för det utan väljer att posta detta i det Känsliga rummet som Anonym.

Svar på tråden Äldre medlemmar...