Inlägg från: MeLove |Visa alla inlägg
  • MeLove

    Vem ska stå för tärnans klänningen??

    Detta kanske är världens dummaste fråga, men vem ska stå för tärnans klänning? Är det jag som brud eller tärnan själv?? Det är nämligen så att jag ska gifta mig i april 2013 och ska ha en tärna (min bästa vän) . Men nu vart jag helt förvirrad detta ang tärnans klänning! 
    Hoppas på svar!

    Tack på förhand! 

  • Svar på tråden Vem ska stå för tärnans klänningen??
  • MeLove

    Okej, ja jag hade tänkt ge henne fria händer. Dock ska det vara så det är inom vårt "färgtema", men annars så får hon fria händer! Tycker det känns bättre så. Men då är det helt OK om hon hyr eller köper sin egna då?!

  • MeLove
    ThereseV skrev 2013-01-14 19:01:43 följande:
    Det lättaste är att prata med tärnan! Mina tärnor valde en klänning som jag visade dom, så jag valde i princip klänningen men dom betalar dom ändå själva. Första kommentaren frå dom var att vi ju har så mycket annat som måste betalas så självklart betalar dom den, typ.=)
    Så gjorde jag med! Mina tärnor får betala sina klänningar själv, de har fått välja vilka de vill ha bara färgen som jag var bestämd på! Men annars var valet fritt... Och det funka så fint så.. Det kommer att bli perfekt!
  • MeLove
    stormhelen skrev 2013-01-14 19:24:30 följande:
    Haha, jag gjorde exakt lika dant med mina tärnor. De betalar sina klänningar själva de väljer modell och och nyans på klänningen själva. Så länge de är rosa (i valfri nyans) så är jag nöjd. Solig
    Hehehe, skönt att jag inte är helt ute och cylkar då . nä jag tyckte att kändes bäst så, och det var faktiskt tärnorna förslag också =) ! Och som sagt det funka helt kanon! 
Svar på tråden Vem ska stå för tärnans klänningen??