• Tokig

    Kära Forumvärd!

    Kära Forumvärd,

    Bröllopstorget är en härlig plats, både för personer som drömmer om ett framtida bröllop, personer som är mitt inne i planeringen och för oss oldies som redan är gifta men ändå hänger kvar.

    Anledningen till att jag hänger kvar trots att jag är gift är just för att det är en trevlig plats. Det är så härligt att se främlingar hjälpa främlingar. Och med tanke på all hjälp jag fick inför min stora dag så vill jag gärna skicka vidare det jag kan.

    Men jag tycker att du börjar ta lite stor plats i Forumet.
    Ett exempel är denna skärmdump som jag tog för bara en liten stund sedan. Av de tio översta trådarna så är det sju av dom dina. Varav de tre översta skapades inom 20 minuter och är fästa.
      
    Det är Lekar och Hissa och Dissa och grejer till höger och vänster. 
    Jag förstår om du vill lägga upp lite trådar för att få rull på forumet... men jag tycker det är bra rull som det är.

    Det är massor av människor inne som ber om hjälp, synpunkter, som vill hjälpa till eller som vill berätta en vacker historia. När du lägger upp lektrådar, som du sedan till och med fäster, så förstörs rytmen. Om du ska lägga upp trådar så kan du väl åtminstone följa de regler som vi andra får följa. Det vill säga, tråden ramlar ner när det skrivs i någon annan. Det är fusk att fästa tråden högst upp.

    Så, kära Forumvärd. Jag tycker som sagt att detta är en trevlig plats. Men för att behålla denna trevliga stämning så kanske du också kan hjälpa till. Fäst inte dina trådar.

    Du kanske istället kan använda din tid till att städa bland de trådar som inte är lika trevliga.

    Hoppas att du får en fortsatt bra dag.

    Kram
    Tokig

  • Svar på tråden Kära Forumvärd!
  • Tokig

    Vad skönt. Det verkar inte som jag är ensam.

    Instämmer med alla er. Tävlingar är en sak. Men alla dessa nonsenslekar. Nä, det är inte därför jag är här. Och jag tror faktiskt att Chicita har rätt. Dessa lekar och annat gör att aktiviteten sjunker. Kan bara tala för mig själv, men jag är mindre sugen på att ta mig in här och scrolla bort alla fästa trådar.

  • Tokig

    Chicita: Vilket bra initiativ! Skulle vara spännande med ett svar. Framförallt önskar jag att de la mer tid på att rensa i trådarna. Troll, reklam, och andra tråkigheter hade behövt stävjas lite för att inte förstöra den goda stämningen.

  • Tokig

    Chicita: Precis. Lägg tiden på "rätt" saker och minska antalet lekar och annat...

  • Tokig
    Forumvärd skrev 2012-11-07 09:28:15 följande:
    Jag har gjort så nu att jag har släppt lös lektrådarna så att de inte ligger fästa.
  • Tokig
    Aniara4 skrev 2012-11-07 10:13:56 följande:
    Sen kan jag inte låta bli att undra lite över fästandet av trådar som "vad tycker du om den här klänningen". Ofta är det tre ganska konstiga klänningar, eller halvfula buketter osv som man ska tala om vilken man föredrar. Jag kanske har udda smak, men för mig känns det mer som "pest eller kolera"-frågor. Och senast var det en enda jättekonstig klänning med frågan "vad tycker ni om den här?". Är det verkligen så viktigt att få ta del av allas åsikter i såna trådar?
    Håller helt med. Det är jättemånga BT:arne här inne redan som frågar om råd om vilken klänning, ring, skor, hår, etc de ska välja, så att fästa en tråd i "vad tycker ni om denna" känns överflödigt.
  • Tokig
    passionsblomman skrev 2012-11-07 12:54:22 följande:
    Men, jag tycker forumets arbetsfördelning som helhet skulle vara mer rimlig om det vore redaktion och upprätthållning som tillbringade tid med att notera reklam och spam (inte så himla svårt-det syns rätt omgående när någon plötsligt postat samma text i 10 trådar), styra upp där saker spårar ur etc, än att försöka komma på trådar bara för att hålla forumlivet vitalt.
    Håller helt med!
  • Tokig

    Hade det inte varit bra om man som trådstartare också kunnat moderera?

Svar på tråden Kära Forumvärd!