• Aniara4

    Kära Forumvärd!

    +1!

    Lekar kan vara kul någon gång ibland (och tävlingar är kul!), men nu är de så många och liknar varandra väldigt mycket dessutom. Blir alltid lika besviken när jag tittar in och bara ser dessa lektrådar, även jag får en känsla av att aktiviteten i on topic-trådar har minskat i samma veva som lek-spammandet började.

    Kan vi få en lek i taget, och helst inte fäst, så kan de som vill leka och resten av tiden kan vi ägna oss åt att prata, um, bröllop kanske?

  • Aniara4
    Forumvärd skrev 2012-11-07 09:28:15 följande:
    Det stämmer att jag har fäst och klistrat och haft mig. Anledningen till det är att lektrådar är en ny kategori och att vi ville sätta lite extra highlight på det.
    Jag har gjort så nu att jag har släppt lös lektrådarna så att de inte ligger fästa.
    Tanken med den nya kategorin är att de som känner för det ska kunna lägga bröllopsbestyren åt sidan ett tag och leka av sig.
    Andra trådar som vi fäster är t.ex tävlingar men även trådar där vi gärna vill ta del av era åsikter.
    Sådana trådar kan t.ex vara hissa och dissa eller "vad tycker du om den här klänningen" etc. eller viktig information
    Tack för responsen! Det blir lite mer begripligt om det var så att ni ville göra alla uppmärksamma på den nya kategorin. Men nu tror jag vi har uppfattat budskapet!

    Sen kan jag inte låta bli att undra lite över fästandet av trådar som "vad tycker du om den här klänningen". Ofta är det tre ganska konstiga klänningar, eller halvfula buketter osv som man ska tala om vilken man föredrar. Jag kanske har udda smak, men för mig känns det mer som "pest eller kolera"-frågor. Och senast var det en enda jättekonstig klänning med frågan "vad tycker ni om den här?". Är det verkligen så viktigt att få ta del av allas åsikter i såna trådar?

    Det vore en annan sak om det var åsikter om kyrklig eller borgerlig vigsel, hemligt bröllop, hur involverade föräldrarna ska vara, hur man betalar för bröllopet, brudöverlämning (nej förresten, inte den diskussionen igen! Spöke), varför man gifter sig osv.

    Men det är klart, såna diskussionen pågår ju hela tiden ändå, det är liksom det som är forumet! (Det och mer konkreta tips såklart.)
Svar på tråden Kära Forumvärd!