Inlägg från: FrökenMäkelä |Visa alla inlägg
  • FrökenMäkelä

    Skånebrudar 2013

    Jag her beställt en kinaklänning via Ebay. Har inte fått hem den ännu så kan tyvärr inte svara om jag är nöjd. Men är jag inte det så är det inte hela världen då den kostar ca 1100kr inkl. frakt.


    Har du bild på din, eller på kinaklänningen?

  • FrökenMäkelä
    MarieTherese05 skrev 2012-10-30 16:22:54 följande:
    thomazine = Tusen tack & kul att tården är öppnad kul förslag!
    Super bra med buffe det har vi, vi har valt från Haket i Helsingborg, så det är mkt blandad mat men så gott. Kan rek det varmt, mums! (våran gästlista är lite blandad med maten... ej fisk, ej kyckling, ej gris mm mm, då tyckte vi detta blev lättast)

     


    Har ni beställt från Haket än? Hur fungerar det i så fall?


    Kunde inte hitta något om buffe på deras hemsida. Men deras oxfile var billigare än de buffe vi kollat på hittills, så kanke inte blir buffe i alla fall, hahaha.

  • FrökenMäkelä

    Haket är ju kännt för bra priser och mycket mat för de pengarna. Har själv bara ätit där en gång och man orka ju inte äta upp allt som låg på tallriken.


    Vi har inte kollat seriöst på matsidan än men hittat en Hem-Service som har för 220kr/person och Sirius Restaurang och catering har grillbuffe från 155kr till 185kr/person.


    Dannys Corner (fast de har flyttat catering till annat ställe nu) och vi inte riktigt kolla deras hemsida innan de flytta det och nu fungerar inte sidan där man kollar buffe.


    Vi har inte fastställt budgeten för mat än så får se om vi får gå på billigare alternativ eller dyrare. Men vissa sidor vi kollat så har de inte buffe under 300kr/person. Men man vill ju ha god mat också, inte bara billigaste.

  • FrökenMäkelä
    MarieTherese05 skrev 2012-11-04 18:27:02 följande:
    Sedan kommer vi välja tårta vid sidan av & har ni hittat något än?
    Eller vet något bra ställe?

    Tårta har vi inte bestämt än varifrån. Men du har ju Vanilja i Glumslöv. Sambon har en gammal klasskamrat som gör grymma tårtor och sen har jag en arbetskamrats kusin som också är grymt duktig så blir någon av dem.


     

  • FrökenMäkelä
    Kakan 81 skrev 2012-11-05 21:27:59 följande:
    Imorgon ska vi ha möte med en cateringfirman så får vi se om vi hittar något gott vi ska bjuda på, spännande ! Kommer förmodligen bli från australiensk festservice. Vad ska/vill ni ha för mat?

    Är det Australiska i HBG? Har ni redan kollat in någon meny hos dem? Vi har haft dem två gånger på jobbet. God mat men saknar Wow känslan. Det är deras varm buffe och australisk buffe vi fått då.

  • FrökenMäkelä
    thomazine skrev 2012-11-06 06:59:29 följande:

    Jag är så medveten om att det kanske blir lite tråkigt för dem, men är lite sugen på att boka där istället... Lokalen är fräschare, lättare att ta sig till och billigare... Har mailat och den är ledig vårt tilltänkta datum. What to do what to do... Är det etikettsmässigt okej att ha det på samma ställe?


    Även det är samma lokal så kommer den ju absolut inte se likadan ut mer era derationer och gäster. Man kan ju inte boka lokal efter om man känner någon som haft just det för sitt bröllop.

    Känner ni mer för den lokalen så ska ni så klart boka den Glad
  • FrökenMäkelä
    Kitty85 skrev 2012-11-10 11:13:19 följande:
    Jag kikar oxå efter barn kostym:) Fick hem en katalog från Hm igår,där hade de en mörkblå,inte riktigt vad jag hade tänkt ig.,så letar vidare.

     


    När det gäller H&M så är det inte samma utbud i katalog/hemsida som det är i butikerna.


    Både H&M och Lindex brukar alltid få in festligare kläder inför jul och nyår. Men det är i butikerna. Lindex har däremot samma sortiment i butik och nätet.

  • FrökenMäkelä
    Millisch skrev 2012-11-26 16:51:27 följande:
    Någon som har tips på någon som gör bra bröllopstårtor i Landskrona-trakten?
    Skulle behöva lite hjälp och tips på vilket bageri man kan höra av sig till :) 
    Fler från LA trakten :)

    Du har Vanilja ute i Glumslöv som gör fantastiskt fina tårtor, har aldrig smakat dem men vi funderar på att beställa därifrån.
    Hon har både hemsida och facebook sida.
Svar på tråden Skånebrudar 2013