Inlägg från: CamillaForsgren |Visa alla inlägg
  • CamillaForsgren

    Jag har rätt bra koll på kinaklänningar och underkjolar - Fråga mig vad du vill

    Om man ska beställa en klänning(blir på dino) som man vill göra ändringar på hur beställer man då? Ska jag maila in beställningen eller ska jag lägga min beställning och sen efter det maila? Vilket är enklast?

  • CamillaForsgren
    MCarlqvist skrev 2014-12-15 13:38:57 följande:
    Ja jag får leta vidare!! Har till Maj på mig så det ska nog lösa sigFlört Skulle gärna köpa en färdig klänning men hittar ingen som den jag vill ha!! Alltid ska man vara krånglig..... hahaha!
    Jag kan starkt rekommendera en ebaysäljare vid namn hongcai--1984. Hon sydde min brudklänning och kommer även få sy min löftesförnyelse klänning. Hon tar ca mellan 170 och 200 AUD för en specialbeställd klänning och det är ju runt 1200 kr vilket är överkomligt. När jag beställde sist så beställde jag och betalade den 26 mars, fick en bekräftelse på att beräknad leveransdatum var 20 maj och den kom precis den dagen. Tog alltså två månader att få klänningen men det är enligt mig inte direkt lång tid för en brudklänning. Den såg ut precis som jag designat och var helt underbar. Bra kvalité på både tyger och "kristaller". Tycker definitivt du ska fundera på att beställa från henne!
Svar på tråden Jag har rätt bra koll på kinaklänningar och underkjolar - Fråga mig vad du vill