• Cindy01

    Jag har rätt bra koll på kinaklänningar och underkjolar - Fråga mig vad du vill

    Sättet in min fråga här också, i hopp om att någon kan ge råd :) Nu bombarderar jag tråden ;) Men är riktigt hit och dit känner jag nu med klänningar. Den jag trodde mig va säker på att jag ville ha börjar blekna i mina ögon :/ Nu tror jag att jag har en vacker klänning som är så JAG. Och som jag tror skulle passa min figur bäst. Men nu undrar jag.... Klänningen skulle vara en kombination av två klänningar. Tror ni detta är möjligt? Har någon beställt så? Blev ni nöjda? När jag beställer klänningen isåfall, vilken av dom beställer jag? "Toppklänningen" eller "nedredelsklänningen"? Och var skickar man vilka förändringar man vill göra? Det skulle vara toppen och sash bandet från denna: www.dinobridals.com/discount-store-ball-gown-... Och nedredelen av denna: www.dinobridals.com/discount-store-absorbing-... Plus att jag vill ha med snörning i ryggen. (Förlåt för att det inte blir mellanrum. Skriver på iPad!!)

  • Cindy01

    Alltså jag håller på och försöker tänka om! Har ju fastnat för många spetsklänningar, men är så rädd att dom kommer se ut som gardiner. Nu har jag hittat en klänning. Enkel men så fin! Va tycker ni? Men framför allt.... Denna borde väl inte va svår för dom att sy!? Det är väl i såfall bandet i midjan som kanske inte blir i min smak. Vill ha bandet exakt som på bilden. Sen skulle jag vilja ha klänningen med släp. Om jag förstår rätt på texten så har klänningen inget släp!? Sen såklart snörning i ryggen. Hur skriver man ang. att man vill ha släp?

  • Cindy01

    Usch va de känns svårt!!! Skulle liksom vilja va nöjd med första klänningen och slippa beställa flera. För isåfall kan jag ju köpa en dyr i butik istället. Måste fundera och fundera på VAD jag vill ha för en klänning ;) Men super tack igen Daniiel för din hjälp!

  • Cindy01

    Jo men har ändå ingen aning om vad jag vill ha :/ Måste nog åka och pröva igen!!!

  • Cindy01

    Nu har dom svarat!!! Bifogar: "Hello dear, thanks for your email about the dress which you sent me the link,we added appliques on it,not lace for that dress,it was made by our own company,if you order it,we will make it at least 95% same as the picture you can order it on our website directly" Men applicationer :/ tror ni jag ska fråga om jag får hel spets i stället, eller brukar det bli bra? Klänningen i mitt tycke ser ju bra ut och där är det applicerat spets!!

  • Cindy01

    Daniiel jag ska åka och testa en liknande! Har testat en gång och kände mig nog bekväm i det, däremot var den snäv hela vägen ner och lite svår att dansa i :( Men ska försöka hitta någon liknande i butik!!!

Svar på tråden Jag har rätt bra koll på kinaklänningar och underkjolar - Fråga mig vad du vill