• Kago09

    Jag har rätt bra koll på kinaklänningar och underkjolar - Fråga mig vad du vill

    Hej daniiel! Jag har bestämt mig att beställa brudklänning från landybridal, har ingen koll på det här med "kinaklänningar" men försöker läsa till mig så mycket erfarenhet som möjligt innan jag beställer, så mina frågor är kanske lite dumma med självklara svar men i iallafall.... Jag har hittat den klänningen jag vill ha i en bröllopsbutik och undrar om de kan sy den utifrån bara mina bilder??? Har hittat något liknande på deras hemsida, hjälper det dem att förstå eller blir dem bara förvirrade? Ska man ta custom made eller storlek, den strl som jag har stämmer in på byst o höft men inte midja 6 cm för liten men håller på att gå ner i vikt, änsålänge -20 kg så kan ju gå eller vad tycker du är bäst?? Är så osäker men är ju så många som beställer så borde ju va bra :) tack på förhand!

  • Kago09

    Tack för ditt svar! Jag har 7 kg kvar till mitt mål sen gör det ju inget om man går ner nån extra kilo så 7-10 kg tills bröllopet! Vi gifter oss om 6 månader så börjar känna mig lite stressad då man läser om de som köper 1 år innan! Klänningen är axelbandslös, snörning i ryggen, livet slutar typ i midjan där man är som smalast, där är ett band så att säga där börjar kjolen, hellång i organza med tyll under själva kjolen! Kan lägga upp bild sen! Det som är svårast är ju storleken? Hur gjorde/tänkte du? När man beställer strl anger man längden på sig själv då eller det är ett standardmått på längden utifrån vad man har för strl? Hur lång tid brukar det ta att få klänningen från man har beställt?

  • Kago09

    Hej daniiel!!
    Nu kommer jag med mina kanske konstiga frågor men:
    jag fick hem min klänning från landybridal i måndags och den är verkligen kanonfin, precis som på bilden så jag är jättenöjd. När jag beställde min klänning så sa hon "ella" att jag skulle beställa en underkjol och hon visade vilken så den tog jag för jag tänkte jag kan ingenting om detta och hon kan mer än mig. 
    När jag provade klänning så blev det snyggare med underkjol fast att det är massa tyll i kjolen, jag kom inte så nära klänningen så att säga så att man strampar på den men det känns konstigt. Är det för att jag är ovan eller är det fel underkjol. Det är ju en ring i och jag har ju massa utrymme vid benen så jag tycker det ser konstigt ut men kanske mest för att jag tycker det känns konstigt så tror jag det ser konstigt ut. Behöver ju pressa klänningen också så då lägger sig klänningen bättre! Stryker man en underkjol??

    Här är klänningen:
     http://www.landybridal.co/a-line-wedding-dresses-strapless-chapel-train-ivory-h1lbhs0569.html

    och underkjolen:
     http://www.landybridal.co/white-one-hoop-a-line-wedding-petticoat.html

    Tack för hjälpen!

  • Kago09

    Det är nog mest att när man är van att ha klänning så ligger den längs benen och huden så att säga men med underkjol gör det ju inte det så det var det som kändes konstigt. Men kanske mer ovant vänjer mig väl. Har jag inte underkjol så trampar jag på den så den behövs nog. Ska försöka lägga in bilden så du får se!

Svar på tråden Jag har rätt bra koll på kinaklänningar och underkjolar - Fråga mig vad du vill