• VictoriaE

    Jag har rätt bra koll på kinaklänningar och underkjolar - Fråga mig vad du vill

    Jag behover lite rad har- forsoker klura ut vilken underkjol man ska ha till min klanning. Tyget ar satin, och ar relativt tungt. I affaren foreslog de att jag skulle skaffa en med en ring i, men jag vill sa garna ha en fargad tyllkjol (inspirationsbild bifogad Glad). Tror ni att det skulle funka? Har funderat pa att sy den sjalv, men ar osaker pa om satintyget blir for tungt och "plattar ner" tyllen.



  • VictoriaE
    daniiel skrev 2012-12-10 12:31:00 följande:
    Jag tror också att en underkjol med en ring längst ner, eller ingen ring, skulle bli det bästa alternativet till din klänning faktiskt. När det gäller färgade underkjolar så är ju utbudet rätt skralt och ofta blir dom väldigt dyra. Att köpa tyll i den färg man vill ha och sy en egen kan nog bara en bra idé faktiskt. Väljer du det lite styvare tyllet, alltså inte brudtyllen, så ska det nog inte vara några problem. Det du skulle kunna göra är att beställa en jättebillig A-linje underkjol med en ring och inget tyll att ha som stomme och sedan sy på volanger av tyll i den färg du vill ha utanpå. Tex den här www.lightinthebox.com/sv/nylon-a-line-1-tier-...
    Tack for tipsen- har redan kopt tyll som jag tror ska funka (heter petticoat tulle- fragade om rad i tygaffaren, och da foreslog de den). Jag uppdaterar senare med bilder pa hur det gick =) (far hem klanningen nasta vecka)
  • VictoriaE
    aerikaandersson skrev 2012-12-11 19:07:25 följande:
    Tack så mycket daniiel! Som vanligt är du en klippa! {#emotions_dlg.flower}
Svar på tråden Jag har rätt bra koll på kinaklänningar och underkjolar - Fråga mig vad du vill