• Tilda93
    daniiel skrev 2012-12-05 20:40:37 följande:
    Hej :)

    Det där är egentligen en underkjol som är tänkt till sjöjungfrumodeller. Din klänning är, så vitt jag kan se, en A-linje. Jag tror att tex den här underkjolen, www.lightinthebox.com/sv/nylon-a-line-fullsta... kan bli bättre till din klänning :)
    aha, för jag vill ha ut den mer , få den mer fluffig. ska man kanske ha en som har 3 ringar?
  • Tilda93
    daniiel skrev 2012-12-20 17:41:24 följande:
    I princip i alla butiker som säljer tyg :) Jag vet inte vart du bor och vad ni har för butiker där, men det ska nog inte vara så svårt att hitta. Det brukar finnas två olika typer av tyll, ett mjukare med mindre hål (brudtyll) och ett styvare med större hål. När man ska sy i en underkjol, så är det styvare bättre och det är dessutom billigare :) Tyll brukar finnas i alla möjliga färger och röd är vanligt, så du ska nog få tag på det :)

    Jag har själv sytt in extra tyll för hand i en underkjol och det var inga problem alls! Det fick smidigt och ganska snabbt, en kväll typ, men det beror ju på hur mkt man ska sy dit och om man gör det för hand eller på maskin :P
    Aha okej, ska beställa den och sen sedan om det är för lite så :) Tusen tack för all hjälp :D
  • Tilda93


    Klänningen utan underkjol, fast snörad och med skor :)



    Klänningen MED underkjol fast utan skor, och inte snörad :/

    Så otroligt nöjd. Men missnöjd med säljaren!!


    Köpte även en brudslöja och frågade vad samfrakten blev när jag hade vunnit dem båda aktionerna på tradera. efter en vecka fick jag svar, betalade 3 dagar senare fick jag hem underkjolen men ingen slöja. Skrev ett mail och hon ursäktade fick hem en slöja.. men FEL slöja :( och nu för några dagar sen skrev vi ett mail och har inte fått något svar.. grymt besviken!! :(


     


  • Tilda93
    daniiel skrev 2013-02-06 16:44:43 följande:
    Vad härligt att höra att underkjolen blev bra och att du är nöjd :) Jag tycker din klänning är så snygg och häftig! Jag tycker vecken i midjan och dom röda detaljerna är så snygga.

    Mindre roligt dock med slöjan :( Typiskt att det ska bli sådär! Jag hoppas att ni får kontakt med säljaren så du får rätt slöja. Hur ser slöjan du köpte ut och hur ser den du fick hem ut?
    Tack :D , ja jag älskar verkligen klänningen, och har kännt mig missnöjd med den utan underkjol, har kännt mig ful och fet, men med underkjolen kände jag mig så OTROLIGT vacker :D

    Så här ser slöjan ut som jag hade beställt


    Men fick hem den här


    Som jag tycket var SKIT ful till min klänning, och den såg verkligen billig ut. :(
  • Tilda93
    daniiel skrev 2013-02-06 16:55:56 följande:
    Jag tycker kjolen såg ut att få riktigt fin vidd med underkjolen och när du sedan har skor, har snörat klänningen ordentligt, är piffad och fixad, har din bukett osv.. ja, då kommer du bara känna dig ännu finare och vackrare! :) Om du då redan nu känner dig vacker, så ja, då kommer det bli wow på bröllopsdagen :)

    Ah, det var ju stor skillnad på slöjorna :/ Jag förstår om du inte vill använda den andra. Var slöjan dyr? Och om du nu inte kan byta, så kanske du kan sälja den där och köpa en ny?
    Ja den blev så vid som jag ville att den skulle bli :D , Hehe får hoppas på det:D hihi

    Nej den var inte dyr då jag köpte den via en aktion på tradera ( hon har även en hemsida)
    Den med frakt kostade ca 100 kr, och vi har tyvärr inte råd att köpa en ny :/
    Men kan låna sambons fasters (den som är på första bilden) , hon gifte sig med den för 10 år sen, fast vi kände att jag ville ha en egen som jag kunde spara..
    Om jag inte får byta vill jag ha pengarna tillbaka.  men får se när/ om hon svarar..
Svar på tråden Jag har rätt bra koll på kinaklänningar och underkjolar - Fråga mig vad du vill