• PiaB

    Jag har rätt bra koll på kinaklänningar och underkjolar - Fråga mig vad du vill

    Hej daniiel och alla andra som har öga för sånt här. Jag har inte tänkt ha en underkjol men när jag tittar på originalbilden ser jag att den faller mycket snyggare än när jag har på mig klänningen. Jag ska ha en korsett på bröllopet så midjan blir lite synligare plus att jag förhoppningsvis går ner några kilo innan. Då kanske den sitter snyggare också. Och jag bara har dragit på mig klänningen slarvigt så ingenting sitter som det ska, den sitter för långt upp.


     


    Men tror du/ni att originalbilden har en underkjol och isåfall, är det en sådan med en ring längst ned jag ska ha? Eftersom det är där den liksom faller fel? Kjoldelen i sig är ju full med fladdrande flikar så den fyller ut sig själv liksom. Men det är just det där fallet allra längst ned som stör mig lite.



  • PiaB
    daniiel skrev 2012-11-22 00:28:33 följande:
    Så häftig och snygg klänning! :) Jag tror att det är en underkjol på orginalbilden, ja. Och jag tror att en underkjol med en ring längst ner kan bli väldigt bra, eftersom som du säger, det är ju där den främst behöver lite extra vidd för att se ut som på orginalbilden.

    Någon underkjol liknande dessa skulle nog bli bra, exakt vilken beror ju på vad du föredrar, hur pass mkt vidd du vill ha osv.
    www.lightinthebox.com/Nylon---Tulle-Floor-len...
    www.lightinthebox.com/Nylon---Tulle-Floor-len...
    www.lightinthebox.com/Nylon---Tulle-Floor-len...
    www.lightinthebox.com/gorgeous-polyester-a-li...

    Tack! Ja jag älskar min klännimg Jag är inte den traditionellt "brudiga" typen så den här blev perfekt. Ska kolla på underkjolarna du rekommenderar


Svar på tråden Jag har rätt bra koll på kinaklänningar och underkjolar - Fråga mig vad du vill