• Mickilina

    Jag har rätt bra koll på kinaklänningar och underkjolar - Fråga mig vad du vill

    Hej!
    Jag ska gifta mig i sommar och har lite smått börjat kika på klänning. Tycker dock inte jag hittar någon som är så där fantastisk som jag blir kär i.

    Har kikat lite på internet också och det verkar vara med varierande resultat och "nöjdhet" folk har fått sina klänningar från Kina.

    Har hittat tvåklänningar jag gillar! De var på shopofbrides.com men vad jag förstår kan man skicka bilder till  exvis Landy som verkar ha levererat fina klänningar. Tror du dessa är för "svåra" att sy upp i kina? De är ju enklai  sig men det gör ju också att det  måste vara extra bra sytt, de är inte så förlåtande eller vad man ska  säga.

    http://www.shopofbrides.com/WeddingDresses20130014_13904.htm
    http://www.shopofbrides.com/WeddingDresses20130015_13905.htm

    Vilken sida skulle du rekommenderaför denna typ av klänning? Kan man begära bilder varteftersom de syr? Kan man önska att få se bilder på ex vis  spetsen innan de syr?

    Lite rörigt och många funderingar....
    M

  • Mickilina
    daniiel skrev 2012-11-20 20:55:05 följande:
    Hej :)

    Du har ju hittat två väldigt fina klänningar och jag förstår precis vad du menar, att om modellen är enkel och utan "krusiduller", så är det extra viktigt med kvalitén. Jag tycker att du kan mejla bilder till Landy och Milly och be om prisförslag och även be att få se bilder på deras olika spetsar. Jag tror att båda dom företagen kan sy upp en väldigt fin klänning :)

    Det brukar variera om man får bilder under tiden, oftast inte. Ibland kan man få en bild på slutresultatet innan det skickas, men det brukar ändå vara för sent för att be om ändringar. Fråga kan man alltid dock!

    Och du bör nog börja fundera på att beställa snart. Räkna med att det tar ca 2-3 månader innan du får hem klänningen och sedan är det bra om man har ytterligaren en månad till godo för eventuella förseningar och kanske en månad till för eventuella ändringar (ta in storleken eller lägga upp klänningen lite tex) som kan behöva göras efter man fått hem den.
    Tack så myctsket för ditt svar!

    Tänkte jag skulle försöka hitta något ställe med orginalklänningarna och prova och se vad de kostar. Är så rädd att inte bli nöjd när man beställer från Kina, samtidigt som jag då får möjlighet att klipp och klista ihop en drömklänning! Det som känns lite oroväckande är att om man inte är nöjd med klänningen från Kina hinner man ju knappt beställa någon från en affär heller för de har ju ofta 4 mån leveranstid...

    Så mycket ångest som kommer med att planera en sån här fantastisk dag=)

    Kommer säker fler frågor=)  Det här ä riaf en superbra tråd somman får mycket tips ifrån!
Svar på tråden Jag har rätt bra koll på kinaklänningar och underkjolar - Fråga mig vad du vill