• Kakbakaren

    Jag har rätt bra koll på kinaklänningar och underkjolar - Fråga mig vad du vill

    Hej!
    Vad kul att du vill hjälpa oss :) Är www.moonlightdress.com/ ett kinaföretag? Det står ju att de kommer från UK, men kommer deras klänningar också därifrån? Har du hört något bra/dåligt om dem? På deras hemsida låter det i alla fall bra, men vem skriver att ens företag är dåligt på sin egen hemsida liksom? Och går det bra att beställa till Sverige?
    De har flera klänningar jag är helt såld på till relativt billiga priser om man jämför med vad de kostar här i affärerna... Men jag vet inte om jag vågar beställa därifrån med risk för att bli besviken :/

  • Kakbakaren
    daniiel skrev 2012-11-02 15:57:13 följande:
    Hej :)

    Jag kan inte säga till 100%, men jag är rätt övertygad om att klänningarna sys upp i Kina. Företaget kan finnas i UK, men att dom använder sig av en fabrik i Kina och klänningarna skickas däifrån. Med tanke på priserna och bilderna (andras bilder) som finns på hemsidan, så drar jag den slutsatsen. Det ska inte vara några poblem med att beställa till Sverige därifrån. Jag försökte hitta lite recensioner om företaget, men kan inte hitta just något.
    Tack för ditt svar :) Jag har också försökt att hitta recensioner och det är det som oroar mig; att jag inte hittar något alls... varken nöjda eller missnöjda kunder. Jag såg dem första gången genom reklamen som finns i högra spalten på facebook, men efter det har jag varken hört eller sett något av dem.
  • Kakbakaren
    daniiel skrev 2012-11-03 20:03:55 följande:
    Nu har jag mejlat lite med företaget (moonlightdress.com) och deras klänningar sys i Asien och främst i Kina. Dom har en facebooksida där man kan kika på lite klänningar som dom sytt www.facebook.com/media/set/?set=a.15511613456...
    Åååh, vad fina klänningar det var! Jag har också börjat kolla runt på landybridal och sådana sidor som har många nöjda kunder, de har också ganska stort utbud så månne jag inte hittar någon fin klänning därifrån också :) Är det så att landybridal till skillnad från jenjenhouse har bilder på sina egna klänningar och inte syr kopior, eller gör se också bara kopior?
  • Kakbakaren

    Hmm, alltså nu har jag hittat exakt samma klänning (eller i alla fall exakt samma bilder) på både Dino och Milly, men Dino syr upp dem för 100€ mindre!!! Det tycker jag är en ganska väsentligt stor skillnad, man får ju en hel till klänning för det! Kan man förvänta sig en stor skillnad i kvaliteten från Dino när de är så mycket billigare?

Svar på tråden Jag har rätt bra koll på kinaklänningar och underkjolar - Fråga mig vad du vill