• Äldre 28 Oct 18:18
    384290 visningar
    1160 svar
    1160
    384290

    Jag har rätt bra koll på kinaklänningar och underkjolar - Fråga mig vad du vill

    ÅÅ vad snäll du är som erbjuder hjälp!



    Tror du den skulle bli bra med "lace up"? Jag vill mkt hellre ha knappar som på bilden men är orolig för storleken, att det ska bli jättedyrt att fixa hos en skraäddare sen.. Eller blir det konstigt på den modellen med lace up? Sen undrar jag om jag behöver nån speciell underkjol eller om jag bara kan ha en slimmande knälång klänning? Vad tror/tycker du om Landybridal?

    Tack på förhand!

  • Äldre 28 Oct 18:20
    #4
  • Äldre 28 Dec 18:18

    Hello underklänningsexpert!

    Vill du hjälpa mig med ett konkret råd om underkjol till denna? Alltså på dummynivå, gääärna med länk till nånstans där jag kan köpa, förstår om det är mkt begärt. Jag fattar så mkt att man kan ha ringar eller ej och är nog inne på att inte ha det, verkar otympligt!


  • Äldre 1 Jan 17:30
    daniiel skrev 2012-12-30 11:12:22 följande:
    Hej :) Vilken fin klänning! Till den där klänningen passar det bäst med en enkel A-linje underkjol och ringar är absolut inget måste. Eftersom din kjol är helt slät, så kan det till och med se bättre ut med en underkjol som är helt utan ringar. Ibland kan det dock vara svårt att få till den vidden man vill ha helt utan ringar och då kan ett alternativ vara en ring längst ner. Tycker man sedan att det ändå blir obekvämt att sitta i, så kan man alltid plocka ur ringen efter tex vigsel och fotografering. Alltså behålla underkjolen på, men bara ta bort ringen.

    Det här är två underkjolar som jag tror skulle passa bra, båda har dock en ring längst ner, men den går ju som sagt att plocka bort.
    www.lightinthebox.com/sv/nylon-a-line-fullsta...
    www.lightinthebox.com/sv/nylon-a-line-fullsta...

    Den här underkjolen är helt utan ringar och jag tror visserligen att den också kan funka bra :)
    www.lightinthebox.com/sv/nylon-fullt-klanning...
    Tack så jättemycket, vad gulligt att du ville länka!! Jösses vad billiga de var, jag trodde det skulle kosta minst en tusenlapp. Jag gillade länk nummer två mest, funderar på om jag ska slå till på den. Nu har jag ju inte provat med ring över huvudtaget, men jag tror att jag inte kommer att ha den alls. Jag är liksom rädd att den ska uppföra sig som nåt motsträvig fjäder och liksom boinka ut åt alla håll! Hur ska man kunna knäböja tex!? Och sen om man står jättenära varann, då putar klänningen ut en massa på andra sidan? Och om den blivande maken lyfter upp en i famnen... Nej, jag tror jag är för lite ladylike för att klara en sån ring!

    En till dum fråga då.. Det verkar ju vara one size på dessa. Det känns lite vanskligt. Jag är typ strl 38 och klänningen är i strl 36 (*hrm*) så jag ligger ju mitt i det spannet som står som midjemått. Vet du hur det brukar funka, sitter de på plats? Eller kanske man syr fast den i kjolen?
Svar på tråden Jag har rätt bra koll på kinaklänningar och underkjolar - Fråga mig vad du vill