Inlägg från: CoolJen |Visa alla inlägg
  • CoolJen

    Varför ska allt hända på samma gång?

    Anonym (varför nu?) skrev 2012-10-27 14:36:54 följande:
    tack Gissi!
    det är skönt att få det bekräftat på något sätt. Jag har bara sagt att jag finns här för henne när hon vill. Även om det är mitt i natten. Vill hon så kommer jag på en gång. Jag hoppas att allt kommer att bli så bra som det bara kan. Hennes mamma är som min extra mamma, eftersom vi känt varandra större delen av våra liv och jag var dagbarn hemma hos henne när jag var liten. 
    När det gäller mina släktingar så har en somnat in. Det känns på ett sätt ganska skönt att det är över. Hon har vart sjuk ganksa länge. Så nu vet jag att hon inte mår dåligt mer. Där är det bara begravningen och alla högtider jag ska klara av utan henne. Den andra är kvar på sjukhuset och jag hoppas att han får den vård han behöver för att leva så bra som det bara går den sista tiden. Även om det är dagar, veckor, månader eller år kvar.... 
    Ja bra svarat men jag hade nog ändå skickat ett sms och skrivit att ok, hör av dig när du orkar igen. Jag finns kvar hur lång tid det än tar innan du orkar/vill ha kontakt med någon igen.

    Sen hade jag nog med nån månads mellanrum skickat sms, skrivit- du finns i mina tankar, kram
Svar på tråden Varför ska allt hända på samma gång?