Inlägg från: Stina Oscarsson |Visa alla inlägg
  • Stina Oscarsson

    Funkar kombinationen?

    Papillon skrev 2012-10-24 18:16:34 följande:
    Hej! Jag och min sambo är i valet och kvalet över vem som ska byta efternamn när vi gifter oss. Vi har båda två vanliga son-namn sedan innan och det enda vi vet säkert just nu är att vi vill ha samma efternamn. Det jag vill fråga er är: Låter Kajsa Karlsson konstigt? Blir det för Ka - Ka, liksom? Jag är själv osäker... Och tacksam för åsikter och input utifrån!
    Tycker det passar bra. Sitter fint i munnen :)
  • Stina Oscarsson
    Millan75 skrev 2012-11-03 20:30:38 följande:

    Har också namnfunderingar inför det stundande bröllopet. Våra barn har samma efternamn som sin pappa; ett MKT vanligt efernamn (Karlsson). Har alltid tyckt att man "ska" byta efternamn som kvinna när man gifter sig, men eftersom jag nu har ett mkt OVANLIGT efternamn så undrar "alla"vad jag ska heta - och det har fått mig att börja tveka hur jag ska göra.


    Ska jag byta? Behålla mitt eget? Eller heta båda efternamnen? Får ibland för mig att dubbelefternamnet blir lite krystat. Skulle alltså i så fall heta MatholdKarlsson....


    HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP MIG!!!!


    Tycker iaf Mathold är finare än Karlsson. Jag hade behållt det. Spelar väl ingen roll vems efternamn ni tar?? Viktiga är väl att det blir ett BRA namn :)
Svar på tråden Funkar kombinationen?