• Mumin

    VIlka skor passar till vinterbröllop?

    Jag skall gifta mig borgerligt i December. Bröllopet är superhemligt och jag har ingen att fråga om råd, så därför frågar jag er här! Vad kan man ha för skor till en kort klänning? Klänningen är ärmlös, med ganska breda axelband och i ganska så skir spets, helvit. Jag har tänkt mig en spetsbolero till för att dels täcka upp lite och dels för att göra det lite mer "vintrigt". Men mitt största problem verkar vara skor... Öppna skor, täckta skor, sandaletter, stövletter...HJÄLP!! Jag kan även påtala att skorna inte får ha för hög klack, max ca 5 cm då jag och min blivande man är ganska så jämnlånga.


    //Mumin

  • Svar på tråden VIlka skor passar till vinterbröllop?
  • daniiel

    Det beror ju lite på vad du är ute efter. Vill du ha en praktisk sko, som du kan ha utomhus utan att frysa om fötterna ni? Då bör du ju satsa på något mer i stil med en stövlett som antingen är fodrad eller som du rymmer en ullsocka i tex. Om du tänker mer på en sko som du främst ska använda inomhus, så blir det ju mer att välja på. Personligen skulle jag kanske inte valt en sandal, sandalett eller sko med öppen tå ändå.

    Vill du ha en klassisk vit brudsko? Eller vill du ha en mer "vanlig" sko i någon annan färg? Isåfall, vilken färg?


  • Mumin

    Tanken är att vi direkt efter vigseln skall åka till flygplatsen och resa bort, så jag har tänkt att använda den både inne och ute... såg precis en sko i ett annat inlägg här och blev störtkär!!


    Jag kan även tänka mig en lite mer "vanlig" sko, men jag vill ju att den skall vara fin. Funderar lite på en ljusrosa sko, då jag hoppas på att få rosa kallor ihop med vita i buketten. Annars kommer allt att vara helvitt.

  • Mumin

    Bild på klänningen kommer så fort jag är ensam hemma! Haha!!

  • L och J

    Härligt med vinterbröllop! grattis, inte långt kvar!

    vilken prisklass har du tänkt dig?


    http://www.brandos.se/wildflower-bridal/charity-01460611-97-ivory/a56965

    en annan brud här på BT har dessa:
     http://www.brandos.se/wildflower-bridal/catriona-01464913-97-ivory/a45892

     
    http://www.brandos.se/ivory/elvira-1-off-white/a27988

    http://www.have2have.se/skor/brudskor/have2have-brands/brudskor-lis-vit

    http://www.have2have.se/skor/brudskor/perfect-brudskor-1/brudskor-audrey-ivory

    http://www.deichmann.com/SE/sv/shop/home-dam/home-dam-skor/00016001087082/Pumps.prod?r=5&c=3&filter_brand=all&filter_color=1&filter_heel=3&filter_padding=all&filter_size=all&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_cat=home-dam/home-dam-skor/home-dam-skor-pumps

  • Mumin

    L och J; Det var precis dem jag såg!! =) Älskar den skon!! Det enda jag tänker på är om den kanske är lite ömtålig att använda utomhus om det är antingen regn eller slask..men den är verkligen fiiiin!!


    Ska kolla på de andra länkarna också! Tack för att ni svarar föresten!!

Svar på tråden VIlka skor passar till vinterbröllop?