• maxmamma

    Tiara på huvudet o en hårmunk i håret.

    har sett att nån frågat om hur det skulle se ut med slöja o krona i håret när man har satt upp en frisyr med en ska hårmunk.

    Tänkte höra om någon tror att det skulle kunna funka med hårmunk o en tiara i huvudet o håret?

    nån som vet nått eller har provat att ha så? 

  • Svar på tråden Tiara på huvudet o en hårmunk i håret.
  • maxmamma

    chicita: Så gott som sådan frisyr jag vill ha, det gav verkligen en rättvis bild på hur det ska se ut som jag vill o jag ser att det inte kommer bli problem med att ha både tiara och ev slöja.


     


    En fråga har du fyllt på ditt hår med löshår?? eller är allt ditt naturliga hår.


    Har som sagt medeltjockt hår men skulle nog behöva använda nån sorts av löshår för att få volym i det som ska sitta runt hårmunken. Vill helst EJ använda äkta hår om jag ska ha lös hår vill ha konstgjort hår.

  • maxmamma

    daniiel: tror oxå man måste fästa slöjan under hårknuten kan nog se knepigt ut om man sätter den ovan för knuten.


    Men vilken längd bör slöjan vara då?


    Jag är själv ganska kort i växten bara 155cm lång o ska ha skor med endast 2cm halvplatt klack på mig brudklänningen når helt ner till golvet med ett släp som är ca 50-80cm långt.


     

  • maxmamma

    okej jag tror jag kommer att välja att ha löshår som är konstgjort för jag vill mer volym o fasthet i knuten.


    Gillar inte att "tuppera" håret då jag har så knepig kvalitet på mitt hår pga mycket mediciner o fysiska åkommor, så därav min undran om det gick att ha löshår


    jag har oxå haft så där långt hår som gick ner till rumpan typ, klippte av det pga orsakerna jag nämnde ovan o nu räcker det till strax nedanför skulderbladen.


    tack för hjälpen

  • maxmamma

    Chicita, så som du beskriver hur du gjorde med håret ink löshåret var ungefärt dom banorna men tack för att du beskrev det så bra. 

    Ska försöka komma ihåg det o visa din beskrivning för tjejen som ska göra håruppsättningen på mig o tärnan o brudnäbben (den näbben av kvinnligt kön alltsåTungan ute)

  • maxmamma

    ah ok det tänkte jag inte på att det skulle gå åt så många hårnålar  den sk benmodellen Flört

    vet du på ett ungefär hur många nålar du behövde?

    funderar nämligen på att åka o bröllops shoppa när lönen dimper in nästa vecka så jag skulle kunna köpa hårnålarna o löshår å prova att göra en hår uppsättning veckan därpå eller nått sånt.

    kanske man ska göra uppsättningen utan slöja o tiara först o sen prova med attiraljerna därefter ?! 

  • maxmamma

    oj o jag trodde du skulle säga typ 25-30 hårnålar av benmodellen Förvånad okej vi får nog göra några prov uppsättningar känner jag.

    ska försöka komma ihåg allt detta o informera den stackrs tjejen som ska fixa håret 

  • maxmamma

    haha nej det var inte kostnaden på nålarna jag reagerade på det var mängden Flört ja jag tror oxå att jag behöver lite mindre än dig men jag köper hellre två paket för mycket än två paket för lite Glad

    nej på bröllopsdagen vill man ju se "perfekt" ut haha men som sagt jag ska fixa ett rejält gäng hårnålar o löshår o be tjejen som ska vara hårfixare att vi börjar prova lite håruppsättningar så det klaffar o inte är några funderingar när det sen gäller 

  • maxmamma

    men om man sätter donuten mer mitt emellan nacken o början på hjässan blir det oxå för högt upp eller blir det mer plats för tiarn då utan att det ser ut som man försöker knuffa av tiaran??

  • maxmamma

    hehe ja iofs är det ju skillnad på tiara o krona, sen är det det där med slöjan om det ser knepigt ut om den hamnar för högt upp på huvudet där den ska fästas?!

     ja det är nog bäst o testa ngr gånger så man har  lite o jämföra med 

Svar på tråden Tiara på huvudet o en hårmunk i håret.