Inlägg från: Anonym (önskarpengar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (önskarpengar)

    Ni som önskade er pengar, hur mycket fick ni?

    Jag och min blivande man har bott ihop i fyra år, innan dess har jag bott själv i fyra år så vi har allt och lite till man kan önska sig till ett hem. Vi har inte heller några problem med att köpa det vi behöver till hemmet om det skulle vara så.

    Vi har en budget till vårt bröllop på 50k vilket vi sparade ihop på fyra månader utan några större problem, alltså 12500kr / månad som vi kunde lägga undan utan några som helst problem. 

    Vi kommer att gifta oss på annan ort och flyga fram och tillbaka mellan där vi bor och gifter oss. Det betyder att våra möjligheter att ta med presenter hem är väldigt begränsade och möjligheten att ta med ömtåliga saker t.ex. glas och porslin är i princip obefintliga. Alla som flyger ibland vet hur bagaget hanteras.. 

    Därför har vi valt att önska oss anonyma bidrag för att förgylla vårt bröllopsresa. Inte för att betala för varken den eller festen, utan för att förgylla den med det där lilla extra som vi inte skulle kostat på oss annars. Vi hade från början tänkt att inte önska oss något alls, men det gick absolut inte för sig fick vi höra av släkt och vänner. Svärmor har vi dock tvingat att inte ge oss något eftersom att hon hjälper till väldigt mycket och syr klänningen och en hel hög med linneservetter.

  • Anonym (önskarpengar)

    Ska kanske tillägga att vi inte har skrivit något om detta i inbjudan och inte heller har något kontonummer. Utan vi kommer ha en liten låda där man kan lägga ett anonymt kuvert för vi vill inte veta hur mycket någon ger för vår bröllopsdag handlar inte om pengar eller presenter utan att fira att vi blivit man och hustru med släkt och vänner.

Svar på tråden Ni som önskade er pengar, hur mycket fick ni?