Inlägg från: SaJo1981 |Visa alla inlägg
  • SaJo1981

    Ni som önskade er pengar, hur mycket fick ni?

    vi önskade oss presentkort på resia om folk ville köpa nåt då vi skrev att det var present nog att dom kom eftersom vi inte gifte oss på vår hemort och nästan hela sällskapet fick betala boende och resa själva! vi fick ihop ungefär 15.000 som betalade 4-stjärnigt hotell för hela familjen (mig, min man och våra två pojkar) i thailand =) sen fick vi flygbiljetterna av min svärmor/svärfar (27.000 till) crazy in-laws :P

    vi hade 75 gäster  

  • SaJo1981
    Theodora skrev 2012-10-18 02:10:14 följande:
    Alltså det här pengatiggeriet fattar jag ingenting av...det låter mer som en önskan att få sitt bröllop betalt och gärna en slant över...hm. Jag skulle aldrig ge pengar i present, det är sånt som barn önskar sig. Det är inte värdigt eller fint tycker jag. Önska presentkort till resa skulle jag dock kunna tänka mig i brist på fantasi. Antingen är många som sitter här på forumet mkt unga och inte vet bättre, man ber inte om pengar av utomstående människor som inte tillhör familjen och knappt ens då. Sen kanske man får pengar ändå och får se det som "bonus" men att gå ut offentligt som vuxna människor och önska pengar av andra vuxna människor...helt ofattbart låg nivå på takt och känsla. Jag må vara 40+men jag hoppas verkligen inte jag är ensam om att vara kritisk till detta tänket?
    ganska onödigt att ens skriva din åsikt, frågan var inte varför folk önskar sig pengar eller vad du eller någon andra tycker utan vad dom som önskat sig det fick!
    det är tillåtet att ha sin åsikt självklart men man behöver inte alltid dela med sig av den! 
Svar på tråden Ni som önskade er pengar, hur mycket fick ni?