Inlägg från: Charlie76 |Visa alla inlägg
  • Charlie76

    Hjälp!!

    Är det någon som har tips på hur vi ska göra!?
    121212 ska vi gifta oss borglerligt och lite i smyg! Våra vänner och släkt kommer inte få veta något utan det är bara vi, barnen och våra respektive föräldrar som ska vara med (tänkte först ha det helhemligt men kom på att våra mammor nog skulle göra oss arvslösa om de inte fick vara med, hihi) 
    Men vet inte hur vi ska göra sedan..
    För vi vill anordna en rejäl bröllopsfest någon helg efter bröllopsdagen men hur ska vi då göra med inbjudningar, osa datum mm.. Vill ju skicka i god tid men inte föra själva vigseln!! Ska vi ha annons i tidningen samma dag vi gifter oss eller samma dag festen är!? 
    Vi kom på för ca 3 veckor sedan att vi ska gifta oss det datumet så vi har inte hunnit planera nånting ännu..
    Hjäääälp, hur skulle ni ha gjort??
    Kan ju inte prata med någon i min närhet om detta för inte ens våra föräldrar vet något än och kommer inte få reda på det förrän typ 2 dagar innan, så ni är de enda som jag kan prata med! Min blivande man tar det så lugnt så jag blir lite tokig.. Det enda som är klart är tiden för vigsel på kommunhuset och min klänning.. Ghaaaaa... 
    Tips någon?? 

  • Svar på tråden Hjälp!!
  • Charlie76

    Jo tid, plats och vigselförättare är klart :)
    Ja, det är ju det där med jul och nyår.. Men funderar på 19/1 som tid för festen! Skulle egentligen vilja ha 12/1 för det är ju då samma datum fast en månad senare.. Men då har min bm spelning med sitt band :(
    Men hur långt innan bör man skicka ut inbjudningar då och hur  länge innan brukar man ha osa?
     

  • Charlie76

    Tack för tipsen :) Känns bra att få ventilera lite med någon, tankarna snurrar ju och bara att få skriva av sig lite gör att det känns lättare! Vet att jag valt detta själv, men skulle ändå vara skönt om jag hade en kompis att prata med.. Men min kille vill verkligen att ingen ska få veta förrän i sista minuten! Han vill gärna att vi ska vara gifta men tycker det är jobbigt med all uppståndelse kring det hela :)

Svar på tråden Hjälp!!