Inlägg från: iSusanna |Visa alla inlägg
  • iSusanna

    Sheer Cover-nån som testat?

    Jag har testat det. I den ljusaste nyansen. Har också alltid haft känslig hud. 

    Det funkade bra för mig så länge jag hade lite fetare hy och köpte flera omgångar, men när jag kom upp mot 30 års ålder (hu!) och blivit mer av en torris så lägger det sig mer kakigt. De naturliga oljorna gjorde att produkten blandade sig fint och gav en snygg finish. 

    Är dock fortfarande ett stort fan av concealern! Like like. 

     

  • iSusanna
    MsChevy skrev 2012-10-16 23:45:48 följande:
    Tack för alla tips o recensioner, men nu är det ju inte hudkrämer jag ville veta nåt om, utan Sheer Cover, alltså sminket. Vilka produkter ni använder när ni sminkar er, för fest, vardag eller bröllop. 
    Och jag vill se bilder!!!Skrattande 
    Till vardags använder jag Laura Mercier oil free tinted moisturizer i färgen Porcelain eller Chanel Vitalumiere Aqua foundation i nyans 10. Conceler från Laura Mercier. Ögonbrynspenna; antingen Anastasia brow wiz eller MAC Fling ögonbrynspenna. Lite MAC Satin Taupe ögonskugga. Nån mascara. Rouge från MAC i färgen Well Dressed. Inget på läpparna. 

    Såhär ser det ut:


    Ska försöka leta reda på nån partybild... Jag har iofsg min bröllopsbild, men är det mer "glitter"-fest du vill se?

     
  • iSusanna
    MsChevy skrev 2012-10-20 20:02:47 följande:
    iSusanna: jag vill jättegärna se din bröllopsbild för den är den sminkning jag är mest intresserad av! Vill ju dölja div hud-skavanker på mina bröllopsbilder GladÄr det du på den bilden?
    Jag ska se om jag hittar någon bra från bröllopet. Det var väldigt soligt på vår dag, så närbilderna är inte lika bra som jag skulle önskat. Men jag återkommer så fort jag kan!

    Japp, that's me.

     
Svar på tråden Sheer Cover-nån som testat?