Inlägg från: Anonym (Fundersam) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fundersam)

    Möhippan??!!

    Blir lite fundersam när man sitter o läser inlägg om det här med Möhippan.

    De allra flesta verkar tycka det är en smärre förlust/katastrof  om de inte blir hippade.

    O m anledningen till att gifta sig är att få bli hippad då har väl tanken med giftermål blivit lite underlig?!

    Det viktigaste är väl att bli vigd/gift med den man älskar?

    Blir man inte lika mycket gift oavsett hippa eller inte? Varför tar man sånt för givet att man ska bli hippad o sen blir sur ledsen, tycker man har oävna o tykna kompisar som ställer till nått alldeles extravagant bara för att man ska gifta sig?

    Visst vill nån hippa mig så det är väl roligt om de gör det men det är inget jag räknar med eller ens behöver för gift kommer vi att bli endå.

    Som jag ser det så är väl det bara en rolig bonus, det som verkligen är värt nått är väl giftermålet iaf men jaja så här tycker jag o nu läre väl jag få rejält med pisk bara för att jag tycker det är onödigt att haka upp sig om att få bli hippad, njut av planeringen av det kommande  bröllopet o fokusera inte hela grejen på hippning eller inte  

  • Svar på tråden Möhippan??!!
  • Anonym (Fundersam)

    precis, det där med att göra bort sig offentligt o förnedrande är så fruktansvärt elakt mot den som ska utföra pinsamma o dumma uppdrag som att sälja pussar kramar kyssar o andra fula grejjer .

    som bara de övriga har roligt åt möjligen medans den blivande bruden inte alls uppskattar såna dumma saker. Tror inte det finns nån normalt funtad människa som tycker om att göra såna saker medans vännerna står o gapskrattar.

    jag kan ju bara tala för mig själv o jag har sagt till de som är inblandad i mitt o min m2b bröllopsplaner att han som har ett jobb som chef ska INTE utsättas för dumma tilltag som kan skada hans anseende som människa och chef över det företag han jobbar på.

    jag har sagt  att jag inte klarar av vissa saker pga den den borderline diagnos jag har, ställer till det för mig mycket nog endå o jag klarar inte av vissa saker just pga  det så en möhippa för mig skulle kunna bli en katastrof mental sett som min sambo o barn får lida för enormt  då.

    jag har informerat om att jag går gärna ut o äter o går på bio o såna enkla saker om de ska hippa mig men helst står jag över hippan för jag litar inte på mig själv  mentalt o psykiskt i alla lägen.  

  • Anonym (Fundersam)

    om det nu är så viktigt  med hippa/svensexa så kan man iaf vara snäll nog o låta bruden/brudgummen göra nått roligt o trevligt så man får några fina minnen att tänka tillbaks på men att förnedra andra människor för sitt eget höga nöjes skull är förkastligt.

    man vet aldrig vilken konsekvens det kan bli när man förnedrar andra så nä om man prompt vill hippa sexa o göra nått sånt så se då till o gör nått roligt

    sen alla brudar som klagar på sina vänner över att de inte får den uppmärksamhet de anser att de förtjänar kan man ju undra hur viktigt själva bröllopet är när det enda de sätter fokus på är att få bli hippad?!

    nä så var glad för det stundande bröllopet det är väl det som är viktigast o värt att ordna tid osv för. 

  • Anonym (Fundersam)

    nähä då ska man kanske gå ännu längre tillbaks i traditonerna o sätta in sk lysning i tidningen o be att få lysningspresenter.


    nä men som när många skriver så är det ju nästan katastrof om man inte blir hippad innan man gifter sig, och som ni själv skriver så är ju fokus på giftermålet o varför då bli puttrig över en så enkel sak som en hlippa??


    Sen kanske man får tänka på att folk jobbar både mycket o länge beroende på vilket jobb man har, man kanske inte har allvärldens tid att ordna en hippa o man kanske inte har råd att lägga ut pengar både på hippa o bröllops kläder o bröllopsgåva??


    Det är väl attans så viktigare o roligare om folk kommer på bröllopet de blivit bjuden till än en hippa??!


    men tycker ni en hippa är viktigare o roligare och värd mer än själva giftermålet får det stå för er. själv så ser jag hellre att folk kommer till bröllopet o delar min o m2b dag än sitter o hittar på en hippa som inte alls är samma viktiga del. men det är jag det.


     

Svar på tråden Möhippan??!!