• Boringbrick

    Skulle du tacka ja eller nej?

    Måste bara få säga att jag tycker att det är otroligt löjligt att så många börjar babbla om hundvakt/barnvakt osv. Det handlade ju inte om att ni var inbjudna, det var bara en simpel fråga. Svaret är nog enkelt: Vill man, kan man så kommer man, annars inte.
    Personligen så hade jag nog gått på ett sånt bröllop ifall jag hade möjligheten, dvs ekonomin till det, och alla andra delar som måste klaffa. Men jag tycker att sånt kan vara kul, tycker man inte sånt är kul så skit i det. Det mesta går att ordna om man verkligen vill.

     

  • Boringbrick
    PiaB skrev 2012-10-12 14:45:22 följande:

    Men frågan var ju om man skulle tacka ja eller nej till "en inbjudan av detta slag". Och som jag och många andra skrivit så tackar de flesta inte ja eller nej för att det är "en inbjudan av detta slag", utan just för att allt klaffar eller inte. Som till allt annat man blir bjuden på.


    Jag kan personligen inte svara ja eller nej. Men skulle jag tacka nej så har det inte med finhetsgraden på festen att göra. Som TS verkar orolig för. Jag tycker det är kul att gå på bröllop, oavsett om det är frack eller valfri klädsel som gäller. Ett bröllop är ett bröllop. Huvudsaken man får vara med och dela brudparets kärlek, om de gör det i träningsoverall är ointressant för mig. Annorlunda, men ointressant


     


    Ja, det var det jag ville få fram. Tyckte bara det var löjligt att man skrev "Om jag fick hundvakt" osv. 
  • Boringbrick

    Kan möjligen kanske vara så att jag tycker att det är löjligt för att jag inte gillar hundar och inte tycker att en hund ska avgöra vad man ska göra. Men som sagt, ville få fram det som PiaB skrev i princip, kom inte ut på det bästa sättet kanske. 
     

  • Boringbrick

    Haha, va folk lackar lätt. Har inte klankat ner på någon alls, folk får ha hur många barn/djur dom vill. Det är bara min personliga åsikt att jag inte tycker att ett husdjur är viktigare än en människa, ett barn är en helt annan historia dock. Nu tycker jag att vi släpper denna idiotiska småsak. 

    Poängen med hela kommentaren var i vilket fall att, kan man få tag på kläderna som behövs och vill gå så absolut!  

  • Boringbrick

    Du som skrev att jag ska komma ner från mina höga hästar, att jag inte är bättre än någon annan. Det vet jag självklart, har aldrig påstått att det är så, nedvärderar mig snarare väldigt ofta. Men jag ber om ursäkt att min text väckte negativa vibbar. Jag är egentligen inte alls någon uppblåst dryg person, jag är en blyg trevlig person, believe it or not.

    Självklart menade jag inte att klanka ner på någon, mina tankar kom ut fel och det ber jag om ursäkt för.  Glad

Svar på tråden Skulle du tacka ja eller nej?