• MH2014

    Brud 2014 Västmanland

    Hej alla blivande! Tänkte försöka med en tråd för oss blivande som bor i Västmanland, så man kan tipsa och byta information. Vi har inte spikat exakt datum än, men vet att det blir höst eller vinter. Så antingen är det lite mer än ett år kvar eller snarare två år kvar till Vår stora dag!! Ingenting är bokat men vi har en plan om hur vi vill ha det. Hoppas det finns nå brudar som vill följas åt :) Givetvis välkomnas alla blivande, oavsett landskap!!

  • Svar på tråden Brud 2014 Västmanland
  • MH2014
    Maggie skrev 2013-08-06 23:07:57 följande:
    Den här tråden hakar jag på:) vi planerar att gifta oss 2014 men har inte bestämt när riktigt :) sommar/höst :P
    VälkommenGlad
  • MsChevy
    Maggie: välkommen! Berätta mer om hur ni tänkt er göra med er stora dag!

    MH2014: jag har oxå funderat på det där med handledsbukett, skönt för händerna att slippa hålla i tunga blommor (fast fördelen är att man har nåt att pilla på med nervösa fingrar). 
    O apropå din överarmsring, kan du inte göra en snygg henna-tatuering istället då? Eller pyssla ihop nåt i höstmörkret, Panduro har ju det mesta för att göra en sån Glad 

    vi har inte planerat nåt över sommaren, så vi ska fortsätta nu när vardagen återgår till det normala.  
  • missH

    Nu har jag legat lågt ett tag också, men sitter nu och surfar runt lite igen.Det som "stressar upp" mig just nu är lite hur allt ska rulla på. Hur man ska planera upp allt.Min ena bror ska vara toastmaster, funderar på och fråga hans sambo om hon vill vara toastmadame eller festvärd/vicevärd...vet någon vad det kallas?? Så hon kan hjälpa till och kolla så allt flyter på.Jag tycker helt plötsligt att det är mycket som man ska tänka på och inte tycker jag att jag blir klokare av att googla..haha.. det är en djungel!  Men vi vill inte krångla till det en massa!Vi vill ha en ganska avslappnad fest, med buffé där man kan mingla och småprata vid buffébordet.Vi kommer bjuda 40 vuxna och barn är välkomna (vi har själv tre flickor som då kommer vara 7, 5 och nästan 2 år...dom ska vara näbbar) så det kommer vara totalt 12 barn bjudna. Troligtvis kommer inte alla ta med barnen.Är man "tråkig" om man tänker barnvänligt och inte planerar något tokfest efter middagen?? Vi tänkte givetvis bjuda på alkohol till maten samt kaffe och avec. Sen ha lite öl och vin och lite ost och kex framdukat efter middag och fika, lite musik på i bakgrunden. Men inte att man planerar värsta discot in på halva natten...Mest mingel och bakgrundsmusik. Kanske att man ber någon om någon rolig aktivitet, min bror som ska vara toastmaster är bra på sånt! Vi har sån stor släkt så det blir bara de närmsta som bjuds in. Våra syskon med familjer, min faster (har bara en, sen har jag 9 morbröder/mostrar med massa barn och barnbarn så där hoppar vi över) min fästmans moster och morbror. Sen är resten våra närmsta vänner, som nästan alla har barn. Det sticker snabbt iväg ändå.      

  • Maggie

    Tackar!
     :)

    Vi har inte planerat så mycket ännu, det är pinfärskt!

    Men buffe ska vi ha, mumma :)
    Vi har inte fått ihopp någon inbjudningslista, så vi vet inte riktigt hur många vi kommer att landa på.
    Men vi vill inte ha ett megastort bröllop :)
    Jag fyller på vart eftersom :)
    Just nu är vi på jackt efter nått snyggt att sätta på manen!

  • MH2014

    MsChevy - nja, vågar mig inte på sånt finlir ;) och så känns det lyxigare att få köpa sina accessoarer, tycker jag :) hih. Men tack för tipset!i

  • MH2014

    missH - tycker inte alls ni är tråkiga :) Vi kommer ju inte heller bjuda på "supafest" ;) Även om vi hade valt att bjuda barn och ha fin middag hade vi inte bjudit på så mycket alkohol att det blivit överkonsumtion,,men det är mest för att jag inte tycker att alkohol och barn klingar gott!!

  • missH

    Skönt att höra att fler tycker så :) Nu har de flesta av gästerna barn, även om de inte tar med dem så ska de trolitvis ta hand om dem dagen efter så ingen förväntar sig nog en fest med klackarna i taket fram till småtimmarna :)

  • shajans

    Hej Hej allihopa. En till blivande i Västmanland 2 aug. närmare bestämt. Fast blir lite orolig för alla verkar ha kommit så långt i sin planering. Det enda vi har gjort är att preliminärbokat en lokal. Fast har å andra sidan en hel del klart i tankarna iaf

  • MH2014

    imorgon borde klänningen komma.


     



    Den ska göras lite om, Slitsen ska sys igen och ska sys in lite under höfterna så jag får en mermaid siluett på den..
    Får vi se,, men vad tycker ni- kan det bli lite old hollywood glamour över det hela? Har ju en brun pälscape som jag köpte över Blocket, den är ifrån början av 1900 som jag ska ha till vid fotograferingen, den ska sys till med ett strass spänne som knäppning tänkte jag och fålla bort det avskavda kanterna (den är ändå för stor så behöver sy iin den lite)


    Vårat senaste inköp. De har inte kommit hem än men i veckan borde paketet komma. Ett "check" till borta på listanGlad


    Åsikter välkomnasKyss
Svar på tråden Brud 2014 Västmanland