• Anna125

    Brud 2014 Västmanland

    Hallå! Hoppar in här, planerar bröllop 7 juni 2014 i västerås, än så länge är kyrka o lokal bokad! Läste i tråden o verkar som många kommit långt:) Här har det mest blivit inspirationssurfande än så länge:)

  • Anna125

    Ello - vi har bokat skerike kyrka och tanken va bygdegården från början, tror man kan få den rätt mysig! Har dock endast vart där på dop! Men den va tyvärr bokad, kanske av er då om ni har samma datum?;) Nu har vi bokat gaggesta gården, restaurangen på vallby friluftsmuseum. Tror det blir himla bra där med! Plus är ju att där kan vi köpa hela paketet med mat o personal o inte behöva styra det själva :) minus är ju att vi säkert kommit billigare undan med bygdegården;)

  • Anna125

    Msthezzizzen - vi ska bjuda de närmsta på frukost/brunch dagen efter, familjen plus tärnor o marshalkar samt min bästa vän föräldrar som så snällt ska va barnvakt åt vår dotter under festen. Vi kommer vara i stan på hotellet som ligger i skrapan :)

  • Anna125

    MissH vi har bokat gaggesta också :) det är så mysigt där! Ska faktiskt dit imorgon o prata lite :) vi gifter oss i juni!

  • Anna125

    Ja jag hoppas o tror det blir bra för oss! Vi kommer som sagt ha middag i fest på gaggesta. Någon som kanske har nå tips på nån dj som inte är jättedyr? Vi ville ha band egentligen men insåg tyvärr när vi va där sist att det antagligen är för litet:( de trodde också det, de hade inte haft nå band tidigare utan endast dj o trubadurer.

  • Anna125

    Vi vill gärna ha nån som spelar blandat som kan passa alla :) har några bekanta som jobbar som djs men håller mig lite för o fråga för jag vet ju att de tjänar himla bra på o spela på krogen o det känns som vi borde matcha det om nån ska ta ledigt för o spela på vår fest:) därav är vi nog mer ute efter någon som har det mer som en hobby :)

  • Anna125

    'MH2014 - ni är verkligen jättefina!!:) har följt tråden för lite tips o insåg nu va litet Västerås är!:) Massa grattis till er från gamla grannen på oxbacken :) såg ju bilderna på fb också, mycket stiliga barn!:)

  • Anna125

    Vi börjar få koll på läget! Vi ska ju ha vår fest på gaggeska gården o va där igår o pratade igenom allt från meny till dukning, tider o utsmyckning :) vi ska provsmaka menyn o viner om en månad. Tärnklänningar fixade samt hyrt klädsel till min karl. Vi har skickat ut inbjudningar o börja skissa på festprogram o bordsplacering. Hotellnatt bokad o även skjuts från kyrkan. Det stora som är kvar är min klänning! Jag har beställt den från USA men börjar bli lite nervös nu när det närmare sig, borde komma nu i mars. När den kommer utgår jag från att jag måste justera lite. Pratade med ruths om det när vi va där o fixa kläder till karln för några veckor sen o då lät det lite osäkert om de skulle ha tid o möjlighet. Någon som har nå tips annars på sömmerska som inte är ruths eller uruslas? Har även beställt klänningar till våra brudnäbbar som borde komma nästa vecka men dessa borde nog passa. Sen är det blommorna kvar men det tänkte jag försöka boka nån florist i veckan.

  • Anna125

    Fruljunggren- klänningarna va verkligen underbara!!:) Ello- tack för tipset! Får kika in där nästa gång jag är på stan.

  • Anna125

    Fru Ljunggren - våra små brudnäbbar kommer vara 2 år bägge två, vi får väl se om de ens går åt rätt håll i kyrkan;) men under vigseln är tanken att de ska sitta hos mormor. Hon får muta dem med lite russin så kanske de sitter still;)

Svar på tråden Brud 2014 Västmanland