• milla87

    Brud 2014 Västmanland

    Jag hoppar in här. Festen blir 2 augusti i Badelunda kyrka och sen fest i Badelunda kyrkskola. Lokalen, kyrkan och omgivningen är perfekt. Sitter och funderar hur man ska göra med maten. Det skulle vara kul att fixa den kalla maten själv, men funderar över om det kommer vara för besvärligt. Man vill ju inte göra någonting själv dagen, utan senast dagen innan. Hur gör ni andra med mat? Och hur gör ni med personal? Vi kommer nog försöka få bekanta(förmodligen två stycken) att hjälpa till under kvällen och ge dem 1000 kr per person. Är det okej tycker ni?

    Känns som att det är mycket att tänka på, men vet inte riktigt hur man ska planera. Det är i alla fall 5,5 månad kvar :) Någon mer som har festen i Badelunda kyrkskola? Har ni någon erfarenhet av lokalen? Jag har bara varit är en gång, och det blev inte mer än 15 minuter och jag visste inte riktigt vad jag skulle kolla efter Glad

  • milla87
    Maria466 skrev 2014-02-23 19:36:18 följande:
    Våra  inbjudningskort 


    Fint kort! Roligt med något lite annorlunda. Sambons moster kommer att göra inbjudningskorten. Jag har sagt att jag vill ha lila tema och möjligtvis lite guld, så får se om hon kommer med lite alternativ Kommer ni ha catering? Vi blev rekommenderade Cecilias catering, men nu har vi bestämt oss för att göra egen buffé :) Det är tydligen Cecilas catering som har varit med och bestämt allt som skulle köpas in till Badelunda kyrkskola, porslin och dylikt :)
  • milla87
    Ponduss skrev 2014-02-22 13:54:13 följande:
    Så vi är några som ska gifta oss i badelunda ändå =) Jag älskar den kyrkan och miljön runt, kommer bli perfekt!

    Idag har jag och min blivande varit och köpt en kostym till honom, han är så snygg i den! <3


     Tidigare i veckan var jag och beställde min klänning också och den skulle komma redan på tisdag, hihi!
    Fin kostym! Vi ska nog börja leta efter kostym snart. Jag ska se om jag kan få mannen att köpa mörkgrå istället för svart, tror nästan det är snyggare :) Badelunda kyrka verkar populärt. Vi bokade den utan att ha sett den, men när vi sen var där så kändes det helt rätt. Så skönt också att vi ska vara i Badelunda kyrkskola efteråt, så man bara kan promenera över. :)
Svar på tråden Brud 2014 Västmanland