Inlägg från: MsThezzizen |Visa alla inlägg
  • MsThezzizen

    Brud 2014 Västmanland

    Mickilina! Vad roligt att höra om dyrt bröllop! Dina bilder Har jag kikat på tidigare då vi bokat samma fotograf som er. Jag undrar lite över smink/frisör, var det frilans eller vem anlitade ni. Skulle gärna också vara hemma nämligen..

  • MsThezzizen

    mickilina; självklart menar jag ert bröllop, och inte dyrt bröllop jag har hamnat i klänningsträsket nu. Vill bara prova mer och mer. ska ta mig utanför stan nu och hitta ställen att besöka. Har hittat två klänningar jag verkligen gillar, det ultimata vore en kombination av dessa... Tyvärr kommer nog klänningsposten bli dyrare än tänkt..

  • MsThezzizen

    Xanthine; härligt med fynd. Jag är lite osäker bara, är det tre ringar eller två? Den nedersta ringen påminner lite om min förlovningsringar fast min är i vitt guld, har svårt att se ngn bra matchning med den så skoj o se hur din blev

  • MsThezzizen

    MH2014, menar du i Sthlm? Nej det har jag inte än. Ska till e tuna också tänkte jag... fick mersmak av provningen på ruths... Xanthine, ser bra ut!!!

  • MsThezzizen

    Ello, den är superfin! Vilken modell är det. .? Tänk så olika det är, vi hade toppenhjälp på ruths! MH2012, vilken i etuna var det?

  • MsThezzizen

    Måste fråga en sak (börjar verkligen känna att tiden springer på). vi vill dagen eftter bröllopet ge våra gäster en chans att äta brunch med oss när vi öppnar våra presenter (om vi får några), Detta är frivilligt och ngt som sker på egen bekostnad. Frågan är bara var vi ska vara. Inne i stan ? Eller ute vid vår festlokal där det krävs bil för att ta sig dit, dock kan det ju vara några som ställt bilen där över natten och behöver ta sig dit för att hämta den. Enklare att bara vara inne i stan eller stråla ihop igen ute på landet?

  • MsThezzizen

    Vi har ett stort problem, ! Musiken! Hur löser ni det? Jag vill ha mingelspel i lokalen, och även en livespelad vals. Men vart hittar man ngn duktig som är villig till det.? Den sista är iaf Milano inbokat i Sthlm, ska försök à hinna på ngn mer butik också. Sen..

  • MsThezzizen

    I morgon är det sthlm och brudklänning som gäller hela dagen! Hoppas på att hitta just den!  Annars kommer paniken börja hägra litegrann...

    Känner även att ringletandet behöver börja...   Och så var det det här med musiken suck...

  • MsThezzizen

    Jag är inbokad på Milagro, sen tar vi det där efter beroende på hur mkt tid det tar. Annars blir det nog sthlm brud och fest efter det. Blir det ngn dötid tar vi ringaffärer för provning däremellan..   Jag är ute efter en spetsklänning i alinjemodell, helst mkt mkt spets och inte så mkt bling..   Har ju fastnat för en modell på ruths w1 Jadira, men den är lite för enkel känns det som... även om vi isåfall tänkte lägga på mer spets på den.. Har även en romanticaklänning (myrtle) varmt om hjärtat..

Svar på tråden Brud 2014 Västmanland