• Äldre 18 Nov 00:48
  1095866 visningar
  3377 svar
  3377
  1095866

  Orientaliskt bröllop

  Nej nej, i så fall skulle vi inte byta om, bara så att man, som i scenen, har brudtärnorna på min sida och bestmans på hans sida och så typ går jag fram till honom och sen vänder jag ryggen och går mot mina brudtärnor och så följer han efter... Ja, jag vet inte. Men det vore lite roligt! Fast jag skulle som sagt inte våga det. Är lite för blyg och feg. Men det vore ju kul! Vad gäller klackar, så kommer jag nog ha ballerinaskor på mig. Några tjusiga ballerinaskor. Jag är rätt lång (170 cm), så jag behöver inte oroa mig för att bli för kort! Känns skönare att ha ballerinaskor och inte behöva tänka på skavsår och fotvärk. 

 • Äldre 18 Nov 01:01

  Nja, jag tror inte jag kommer ångra det. Det är inte något jag tänkt på eller velat göra länge. Fick bara en sån idé när jag såg videon. Men får se... vem vet?  

  Tack själv! Godnatt! Imorgon får ni ladda med nya bröllopsrelaterade ämnen! Nu är det slut på allt trams, imorgon går vi tillbaka till verkligheten och allvaret! Skrattande

 • Äldre 18 Nov 01:09

  Vadå för korg, med vadå för saker? 

   

 • Äldre 18 Nov 01:18

  Ja, men det var en bra och lite rolig idé faktiskt. Det kanske man ska ha! Har ni tänkt ha det? Men vad ska man ha på herrarnas då? 

 • Äldre 18 Nov 01:25

  Hahaha... Tandkräm och EN tandborste? Är det först till kvarn som gäller då, eller är det tänkt att dom får använda samma tandborste? Skrattande

  Har du fler roliga och lite annorlunda idéer? 

 • Äldre 18 Nov 01:37

  Ok. Du får till imorgon att komma på något annorlunda så ska jag också göra det! Och så får goli känna sig utanför eftersom hon gick och la sig tidigt, som en gammal tant! Skrattande

  Men korg-idén var faktiskt lite rolig, den kanske jag snor! Ska ni ha festprogram? Det vore kul att ha det, men jag vet inte riktigt vad man ska skriva i dom i så fall. Men meny vill vi ha på varje bord. Kanske kan man ha ett festprogram med menyn i och sen lite annat skoj? 

 • Äldre 18 Nov 01:48

  Jag ska fundera lite på det där med festprogram. Jag såg att visa har typ roliga "regler" för kvällen! T ex "Om din mat tar slut, ta från tallriken till vänster", "Om rummet börjar snurra, uppsök närmaste stol och sätt dig". Det tycker jag är lite kul! Och som du säger, kanske lite roliga fakta om oss, lite fina kärlekscitat osv. 

  Vad gäller bukett så har jag faktiskt inte tänkt så långt - om jag ska kasta den eller inte! Jag vill ju behålla min blombukett som minne, så i så fall kastar jag en av brudtärnornas bukett! Men jag vet inte, jag tycker inte det är så viktigt att kasta bukett! Ska du göra det? 

 • Äldre 18 Nov 01:48

  Stavfel: vissa inte visa. 

 • Äldre 18 Nov 01:53

  Haha, japp! Vi hörs om några timmar! Glöm inte att tänka ut lite roliga idéer tills dess. 

 • Äldre 18 Nov 12:08

  Haha goli, tack för underhållningen. 

  Ja, men en korg låter som sagt som en bra idé. Det ska vi nog ha också!

  Vad gäller knyten som du pratar om goli, så har syrianer också som tradition att dela ut såna till gästerna. Jag hittade jättesöta askar på calligraphen som man kan fylla med lite godis. Man kan trycka namn och datum på dom och sätta en fin rosett runt! Jättesöta! Dom tänker jag att man kan ha på varje plats, på tallriken kanske. Så finns dom där när dom slår sig ner till bords. 

  Vi ska ju ha såpbubblor som någon får ansvaret att dela ut till gästerna innan eller efter vigseln, så att gästerna kan blåsa på oss när vi kommer ut på kyrktrappan. Så på dom kommer vi trycka ut ettiketter med våra namn och datum, så får gästerna ta med sig dom hem som minne från bröllopet. Så här ser dom ut: 
  www.romance.se/index.aspx&Lang=sweden&PId=1018318&tagval=ceremony_marriage_bubbles&menuIdx=3 

  www.romance.se/index.aspx&Lang=sweden&PId=1115412&tagval=ceremony_marriage_bubbles&menuIdx=3

  Gulligt, va?

   

Svar på tråden Orientaliskt bröllop