Inlägg från: kitkät |Visa alla inlägg
  • kitkät

    Orientaliskt bröllop

    Om ni båda har skrivit kontrakt och betalat handpenning, så har ni båda problem! Någon av er måste ju flytta på sin bröllopsfest i så fall! 

  • kitkät

    Pagnie,
    Ja, alltså jag menade att du säkert också minns när goli fick veta att Danny klantat sig en gång tidigare, eftersom du varit med på tråden sedan start, medan dom andra kanske inte vet vad jag pratar om! 
    Det var det jag menade med "Pagnie, du vet vad jag pratar om". Inte om det som inträffat nu. 

    Jag hoppas det löser sig.  

  • kitkät

    Haha, vad trodde du att jag menade egentligen? 

    Hur går det för dig med allt föresten, har du bestämt dig för slöja ännu eller är du fortfarande velig?  

  • kitkät

    flickor!

    jag fick precis mejl från white birds. min brudklänning anländer till butiken på fredag!  

    jag ska till sthlm nästa helg, så då får jag vänta tills dess innan jag kan åka och prova den! 

  • kitkät
    goli
    Har du hört något mer från marmar angående dubbelbokningen? Du verkar så lugn, jag hade fått panik om någon hade påstått att det skett för oss. Hur kommer det sig att du är så lugn? 

    Jaaa, jag vill se bilder på din klänning! Det har jag väntat länge på! 

    Pagnie,
    Kan inte du visa bilder på din provuppsättning & smink? Jag är så nyfiken! 

     
  • kitkät

    Och angående min drömklänning, jaaaaaaa det känns verkligen underbart att den redan är här! Jag som trodde att jag skulle få vänta till mitten av juli. 
    Nu längtar jag verkligen, speciellt med tanke på hur jobbigt det har varit med det för mig. Ja ni vet, att jag köpte fel brudklänning först och inte kunde släppa denna ur tankarna.. Och nu äntligen är den snart här! :)  

  • kitkät
    goli,
    Jag håller med Viola - uppsättning 1 & 2 var absolut finast, jag tänker mig också något i den stilen faktiskt. 
    Om jag ska vara ärlig (vilket ni säkert märkt att jag alltid är), så gillar jag inte alls dom andra uppsättningarna som du la upp bilder på, dom känns "för mycket" och jag gillar inte när det hänger ner lockade slingor från en uppsättning.
    Men däremot så gillade jag halvuppsättningen väldigt mycket. Och eftersom du ska ha axelbandslös klänning så tycker jag det funkar med halvuppsättning, men har man axelband så tycker jag det är finast med helupsättning.
    Men hur är ditt hår? Mitt är väldigt tjockt, självlockigt och svårhanteligt så av den anledningen är halvuppsättning uteslutet för min del. Jag skulle bli orolig att fukten i luften och värmen i lokalen ser till så det utsläppta håret och lockarna förstörs, men du vet som när man har plattat eller lockat håret och går ut en fuktig dag och efter tre minuter så ser det ut som afrohår typ. Och tänk när man är varm och svettig i en varm lokal, då kan det inte vara så kul att ha massa hår hängandes på ryggen! 

    Pagnie,
    Uppsättning 1 var jättefin tycker jag. 

    Lavelii, 
    Jaaaa, nu känner jag mig lugn, jag tycker du har valt en jättefin klänning och det vore så dumt att förstöra den genom att göra den v-ringad när den är så fin upptill! Den ser så "viktoriansk" ut på något sätt.. Eller som jag & Viola försökte förklara förut, den ser "tung" ut (om du kan arabiska, så översätt tung direkt till arabiskan så förstår du vad jag menar). 

     
  • kitkät

    Lavelii,

    Tack för din input! Och tack för tipset om Ballerina Closet, hade aldrig hört talas om dom förut! Dom har jättefina skor ju. Dom har ett par som är i aprikos, men dom är inte så fina tycker jag.
    Men så har dom ett par som är beiga med en rosett fram och det skulle jag ju också kunna ha egentligen.
    Jag har också svårt med lackskor faktiskt, men ballerinaskorna som jag visade ovan har ju rätt nyans! Haha. 
    Men jakten fortsätter tror jag. Jag är inte jättenöjd med dom jag hittade heller! Oh, fan vad jobbigt det ska vara ibland! 

  • kitkät

    Om jag får inflika här så tror jag inte att clips-löshår är dåligt i sig eller att det förstör håruppsättning, men jag tror däremot att det är svårare för en frisör att arbeta med det och då kanske vissa frisörer avråder en från att använda clips-löshår, för att slippa arbeta med det! Det är min teori Flört

    Det var jättefina inbjudningskort på sidan som du visade goli, och dom var ju inte alls dyra! Våra kort kostade 40 kr st, vilket jag tycker är lite väl dyrt, men dom är så fina så det är värt det! 

    För vår del händer inte så mycket kring bröllopsplanering just nu. I helgen så ska vi åka till Sthlm. Då ska vi ordna med fästmannens kläder och så ska jag få åka till butiken och prova min brudklänning som äntligen kommit! Och så ska jag försöka hinna till floristen denna gång också. 

    Jag börjar bli lite orolig, det var ett tag sen vi hörde något från Mustikka! Hoppas allt är bra med henne!

Svar på tråden Orientaliskt bröllop