Inlägg från: Mandis |Visa alla inlägg
  • Mandis


    Ledsen att bilderna kommer upp en och en, är så himla oteknisk haha! Men tips är t.ex. fina blockljus, kakfat och vaser tror jag vi hade köpt från typ hallbergs och lagerhouse. Sen hade jag köpt små genomskinliga dekorationsdiamanter som vi strödde ut övre sofren!
  • Mandis


    En sista detaljbild!!! Jag återkommer om jag hittar fler bra bilder =)!!! Angående dagens upplägg skrev vi ju ett körschema för hela dagen, jag kan kolla om jag har kvar det schemat och i så fall maila er om ni är intresserade!!
  • Mandis

    Goli, vad jobbigt att det går segt med jobbsökandet! Hmm, i sthlm vet jag ju att medicinklinken på Danderyd ofta är i stort behov av vikarierande underläkare, framför allt på sommaren. Annars finns ju KS-akuten eller gastro på Karolinska solna som jag vet att några har fått vik på. Samtliga geriatriska kliniker (och psykiatriska) i sthlm brukar vara i stort behov av sommarvikarier, t.ex. geriatriken på Karolinska Huddinge, Danderyd eller Handens geriatrik. Medicinkliniken i Katrineholm kan man alltid prova med, om ni lyckas få ett vik där kan ni ju försöka söka er till Eskilstuna så småningom.


    Annars finns det ju vårdcentraler, men jag tror att man ofta vill ha leg läkare dit, men med tanke på dagens läkarbrist så skulle det kanske gå att få vik på VC i sthlm ändå!


     


    Ska fundera lite till och se om jag kommer på fler förslag!! Har ni fått iväg era AT-ansökningar ännu?

  • Mandis

    Haha Goli, höll på att skriva svar angående läkarvik medan du postade förra inlägget =)!


     


    Tack snälla för komplimangen angående sofre ahgd, ska hälsa min mamma och moster det...dom blir jätteglada över beröm så mycket som dom kämpade med den där sofren =). Noon-sangakrosorna tog min moster med från Iran, även spegeln, själva sofren, noghlen och smådekorationerna tog hon med sig från Iran!!

  • Mandis

    Goli, det var så lite så! Jag håller tummarna för att ni får AT snabbt...och innan dess ett roligt vick om det skulle behövas =)! För mig flyter det på, har kommit mer än halvvägs på min ST nu men känner mig inte alls färdig och erfaren haha...har dock blivit handledare för en AT-läkare nu så det är väl bara att acceptera att man ska föreställa mer erfaren nu ;)!


    Håller med om att det finns otrolig vackra bröllopssaker i Iran, min moster skickade en massa foton på speglar, noghl och andra dekorationer i flera månader innan hon skulle komma hit och allting var verkligen otroligt fint =).


     


    Pagnie, vitt sidentyg underst och tyll över blir jättefint...det var så vi hade det men min moster sydde även en fin kant längs tyllen, även ljusslinga låter fint tycker jag. Det här med hur man ska lägga upp allting löser sig så småningom, jag kommer ihåg att min moster och mamma gjorde flera provuppdukningar hemma innan, de dukade upp allting och tog bilder och flyttade osv. Tillslut blev det som dom hade tänkt sig.


    Jag kan fråga min mamma angående speglarna, men det borde ju finnas runda speglar i vanliga butiker...typ claes ohlsson, Inn och finn eller något liknande. Men jag återkommer om det! Angående tygerna har jag nog tyvärr inte så stor koll, min moster tog ju med sig tygerna från Iran. Dock brukar min mans mormor sy kläder mm och hon sydde mina brudtärnors klänningar, tyget till dessa köpte vi på Simbra Siden som ligger på Upplandsgatan i sthlm (detta enligt rek. från mormor)!!


    Jag ska se om jag hittar körschemat, i så fall kan jag mail det =)!


     


    Nu är det läggdags för mig, imorgon ska jag upp tiiiidigt och ta mig till Nynäshamn där jag ska gå en ledarskapskurs de närmaste 3 dagarna =)! Godnatt och kram

  • Mandis

    Hej tjejer, har inte varit inne här på länge nu. Har skummat igenom era inlägg litegrann..vilken fin tårta+cupcakes Kitkät! Och vilken fin klänning du har beställt Mustikka.


    Pagnie (+ni andra om ni vill) jag har hittat mitt flödesschema inför bröllopsdagen och kan maila den till er om ni vill..dock är det lite "bridezillavarning" när man läser den men för oss var det perfekt för vi kunde verkligen slappna av på själva bröllopsdagen tacke vare schemat. 2 veckor innan bröllopet hade vi en liten brunch hemma med alla i brudföljet + toastmastrar och alla fick varsitt schema så att dom var insatta oxå haha.


    Jag kan även maila vårt festprogram om ni vill, om man vill kan man ha den som en mall och byta ut innehållet till sitt eget =)!


    Om ni är intresserade kan ni skriva era mailadresser här eller skicka till min inbox så mailar jag allt till er =)!

  • Mandis

    Så..nu har jag mailat flödesschemat och festhäftet är på väg..fattar inte varför det tar så lång tid att ladda!!! Mustikka, ge mig din mailadress så skickar jag till dig oxå..du kan skicka till min inbox om du inte vill skriva ut den här =)!

  • Mandis

    Kitkät och Juventina, det var så lite så..jag letade jättelänge efter inbjudningskort...är inte så pysslig själv så jag vill hitta något fint och fastnade för korten på dininbjudan! Hoppas ni hittar inbjudningskort som ni gillar snart =)!


     


    Pagnie, vi skrev ut allt på lite finare (tjockare) A4-papper...som veks på mitten (stående) det var en del pusslande att flytta runt sidorna så att det skulle bli rätt när vi satte ihop allt...omslaget beställde vi från Calligraphen. Jag tror jag har lite bilder på häftet...kan lägga upp det här imorgon så får du se hur det blev till slut =)!

Svar på tråden Orientaliskt bröllop