Inlägg från: Mandis |Visa alla inlägg
  • Mandis

    Orientaliskt bröllop

    Goli, akutmedicin tror jag är jättekul och lika brett och spännande som VC. Enda nackdelen som jag ser det är oregelbundna arbetstider..jag tycker det är så himla skönt att veta att jag alltid kommer att vara ledig på röda dagar t.ex. osv osv. Men om man inte är lika lat som mig så tror jag nog att akutläkare är en superbra specialitet! Förstår att ni inte orkar pendla, det var jobbigt..även om jag har förträngt det lite och nu i efterhand tycker att det var helt ok haha.


     


    Bangs ligger på Norrmalmstorg, bland annat jobbar hon som var frisören i mitt syrianska feta bröllop (eller vad programmet nu hette) där, men det var inte hon som fixade mig. Frisören var dyrare än jag hade tänkt mig, 3500 kronor tror jag inkl provuppsättning, men jag fick lite panik på slutet och valde utan att tänka på pris men nu i efterhand så är jag väldigt nöjd med mitt val =). Make up store kostar ju normalt 500 kronor tror jag men hon som sminkade mig kom ju ut till oss och eftersom svärmor känner henne och hon är duktig så fick hon 700 kronor (svärmor betalade =))

  • Mandis

    Här kommer ett litet bildregn, tyvärr lyckas jag bara ladda upp en bild i taget oteknisk som jag är haha. Min frisyr bakifrån:


  • Mandis

    Kitkät, tack det var en helt underbar dag =). På morgonen när vi vaknade regnade det så då var jag helt säker på att det skulle fortsätta hela dagen men precis när vi skull börja fota sprack det upp och det höll i sig resten av dagen som tur var!! Vi hade både vigseln och festen på ett ställe som heter Vår Gård i Saltsjöbaden =)

  • Mandis

    Pagnie, även fast jag gillar att jobba 8-17 så förstår jag vad du menar..jag kan verkligen sakna friheten med jourer och kompveckor ibland. Jag vill helt enkelt ha fördelarna från båda...alltså alltid ledigt på helger och röda dagar men även kunna påverka mitt schema lite mer =).


    Tack, vad kul att du har en liknande klänning, har du lagt upp någon bild på den? Eller du kanske vill vänta till efter bröllopet! Min klänning var inte helt kritvit, så jag tror den var mer ivory =). Kan ju säga att jag blev helt galen på det här med färger och matchning tilll slut haha

  • Mandis

    Goli, tusen tack, vad snäll du är =). Det var verkligen en helt underbar dag men så tror jag nog att alla (de flesta)brudar känner om sin bröllopsdag..jag tycker alltid att bruden (och brudgummen) strålar när man tittar på bröllopsfoton =)


    Vad duktigt du är som gav dig på ett försök att göra egen pepparkaksdeg, det har jag aldrig provat. Däremot har jag stått hela dagen idag och bakat och lagat mat till 30 pers eftersom släkten och närmaste familjevännerna komme på adventsfika till oss imorgon...känner mig helt slut nu!


    Angående underkläder så tänk på att ha bekväma under dagen så kan ni till finare senare under kvällen ;)!

  • Mandis

    Kitkät, vår plan B var att ha vigseln inomhus på Vår Gård..det fanns en ganska fin salong där. Det var en av orsakerna till att vi fastnade för stället eftersom det fanns en helt ok plan B =). Men själv klart var det ju inte samma sak som att få gifta sig utomhus för oss, så vi höll tummarna in i det sista och jag kollade typ vädret en gång i timmen varje dag hela veckan innan bröllopet haha. Ert alternativ låter ju jättebra oxå, många kyrkor är ju så himla fina så det blir nog jättebra!


    Haha story kommer, får nog som sagt skriva lite i taget men nu är jag så himla trött att jag håller på och slocknar och då har jag ändå kvar att rulla mina "bountybollar" i smält choklad innan jag lägger mig!


    Min klänning hittade jag i en butik som heter Milagro de Nahrin och jag köpte den ungefär 7 månader innan bröllopet...jag var jättenöjd med servicen i butiken så gå dit om ni inte har varit där, tror dom har flyttat till Karlavägen nu! Klänningen är en Pronovias Alcanar...lite dyrare än vad jag hade tänkt mig (typ 18000 kr) men just klänningen ville min mamma köpa så hon betalade. Provade massa klänningar i massa butiker men hittade inte någon som satt bra på mig förrän jag var på Milagro och provade klänningar..jag tror dom brukar ha typ 15% rabatt nu i dec och det finns även lite billigare klänningar där!

Svar på tråden Orientaliskt bröllop