• Äldre 25 Oct 18:18
    1418358 visningar
    3377 svar
    3377
    1418358

    Orientaliskt bröllop

    goli skrev 2012-10-25 17:53:03 följande:
    Ja, kan tänka mig att det säkert e mkt billigare än Sthlm.  usch, förstår inte varför det måste vara så mkt dyrare med allt bara för att det e Sthlm. Det e visserligen ännu billigare i Polen. Kanske kan hitta en bra salong här, fixa håret sista dagen jag e här o hålla det i 2 månader tills det e dags, hahaha!
    haha ja men det är ju så konstigt nog. men man får göra det bästa utav det. jag kommer även sätta i löshår någon månad innan och så kommer jag några veckor innan sätta dit lösögonfransar på en jättebra salong hemma i dalarna. mamma hade gjort det nu och det blev jättebra. :D Och nu i november ska jag göra en kemisk peeling och sedan göra ansiktsbehandling en gång i månaden bara för att hålla huden fin och glowing ;)
    Och naglar så klart.
    ska ni göra något sådant? eller är jag jätte utseendefixerad?
  • Äldre 26 Oct 09:29
    goli skrev 2012-10-25 21:05:46 följande:
    Inte alls! Tvärtom, blev nyfiken på det där med lösögonfransarna... do tell! Hur fungerar det, vad kostar det, hur länge håller det? Kemisk peeling, hur långt innan ska du göra det o vad kostar det? Hade inte alls tänkt på sånt men nu har du fått mig hooked så nu måste du berätta, hahaha!
    haha vad bra då. lösögonfransarna håller ca 5 veckor sen måste man bättra på det. alltså behöver du inte göra om helt från början efter 5 veckor utan sätter dit några extra om det eventuellt fallit bort. kostar 1500 tror jag första gången och sedan 500 kr per gång som du ska bättra på.

    www.facebook.com/fransforlangning

    Kemisk peeling vet jag inte hur länge innan man ska göra men inte för nära då man typ flagnar i hela ansiktet och så. Min hudterapeut sa att det nog är bra att göra det en gång nu och sen se om man ska göra det någon mer gång och sen kan man göra vanliga behandlingar sen. :D
    Jag var där förra månaden och gjorde en vanlig kur och fan vad skönt det är. fick det i födelsedagspresent och jag är fast säger jag bara. 1000 kr kostar kemisk peeling i alla fall där jag går. sen vanlig kur kostar 650 tror jag.
    Hur skönt som helst. men har man någon slags problemhud eller så så finns det ju även andra saker man kanske bör göra och så. jag har rätt normal hud så detta passar för mig.

    oj nu blev det massa här men hoppas du får ihop något vettigt utav det där. haha
  • Äldre 26 Oct 09:32
    goli skrev 2012-10-25 22:39:16 följande:
    Ni tänker säkert, shit, har hon inget liv eller? sitter o skriver o lägger upp bilder hela tiden. nej, just nu äter, sover o drömmer jag bröllop hela tiden. det e ganska lugnt på pluggfronten för tillfället så jag passar på att surfa medan jag kan! Hittade lite bilder på fina sminkningar som jag fick lite idéer av. Vill gärna ha ögon make-upen i lite bruna och gröna eller bruna och lila toner. Kom gärna med idéer och förslag!

     


    Tyckte Valentinas sminkning var jättefin (från mitt stora feta syrianska br). Hade dödat för hennes make-up artist!
    Haha nej du har inget liv men vi tycker om dig ändå. ;)
    Dom där sminkningarna var jättefina jag har också hittat något liknande men det där med färger är verkligen jättesvårt. vet inte alls hur man ska göra där. vet inte ens vad man passar i. som sagt är väldigt ljus och vill inte bli för mörk så det ser konstigt ut.
    kollade på bride wars och har kommit fram till att man ska akta sig för att färga håret innan eller att försöka spraya sig brun. haha



  • Äldre 26 Oct 11:55
    goli skrev 2012-10-26 10:12:14 följande:
    Hahaha! Tack, skönt att höra, Pagnie! Skrattande

    Tack för tipsen! Ska kolla upp både fransförlängning och kemisk peeling!

    Tycker snarare tvärtom. Du som är ljus kan välja vilka färger som helst, kan ha både mörka och ljusa toner. Vilken ögonfärg har du? Jag som e mörk och har bruna ögon kan nog inte välja ljusa färger, kommer nog se för "skrikigt" ut!
    ja gör det. jag tror att det är bra i alla fall. :D

    ja kanske du har rätt. jag har gröna ögon och ärligt talat vet jag inte vad som passar till det. :S jag är sjukt dålig på smink och vad som passar till vad. haha.
  • Äldre 26 Oct 22:50
    goli skrev 2012-10-26 16:19:07 följande:
    Du kommer nog säkert få en provsminkning innan bröllopsdagen så då kan du ju be om att få testa olika sminkningar med olika färger! Ta med dig kameran oxå o fota lite så kan du titta på det efteråt och se hur det ser ut på bild. Man får ett annat perspektiv då plus att du bara kan visa upp den igen och få nästan exakt samma sminkning. Så tänkte jag göra... Skrattande
    jo men jag vet att det ingår provsminkning så det är inte ett problem. så det är skönt. :D men jag får nog göra som du säger. prova på helt enkelt.
  • Äldre 28 Oct 16:16

    bra fråga det vet jag faktiskt inte. har inte kommit så långt. men jag vet vad du menar med att inte lita på dom. därför jag tagit in två extra som följer oss hela dagen. en för mig och en för mannen. :D

  • Äldre 29 Oct 09:33

    Jag hade faktiskt tänkt ha tre ringar en för varje vigsel men nu känns det mer som att det blir två.

  • Äldre 29 Oct 20:43
    goli skrev 2012-10-29 15:06:01 följande:
    Tack för tipset, Kitkät! Ska kolla in hemsidan! Vet du hur mkt de kostar?

    Jag hade tänkt att bara ha en ring, en allians, som är förlovningsringen också. Men tänkte kanske adda till fler stenar till bröllopet, eftersom min bara har en. Men nu blir jag lite sugen på en till... Fast samtidigt vore det kul att spara det till flera år senare, om vi bestämmer oss för att typ förnya äktenskapslöftena eller ngt. Får väl se...

    Har ni funderat något på smekmånad då? Jag och min fästman funderar på Maldiverna eller Hawaii. Men sen läste vi ngt om en tsunami-varning på Hawaii..? Rynkar på näsan
    ja men det kan ju också vara fint. bara man hittar något man själv älskar. jag har som sagt bestämt mig för två nu och sen sa jag till sambon att om jag fortfarande känner för det så kan han ju ge mig en eternity-ring när vårt första barn föds. ;)
  • Äldre 29 Oct 20:50

    Oj postade lite tidigt. haha.

    ja men det kan ju också vara fint. bara man hittar något man själv älskar. jag har som sagt bestämt mig för två nu och sen sa jag till sambon att om jag fortfarande känner för det så kan han ju ge mig en eternity-ring när vårt första barn föds. ;)



    här är min förlovningsring om ni ville se. :D älskar verkligen blått och hela bröllopet ska ju gå i blått ja och vitt så klart. Men ja ni förstår. sen älskar jag safirer. älskar hur dom ser ut och vad dom betyder. Guldsmeden lyckades så jävla bra med min ring. lyckades verkligen hitta perfekt färg på safiren också så jag är så glad.

    Oh ja smekmånad det är redan bestämt och klart. vi kommer åka 3 veckor till japan inte direkt efter bröllopet utan typ oktober då det är bättre väder där då. Vi börjar med solsemester och massa mys på en liten ö där dom har ett hälsospa lååångt ner i stilla havet och sedan åker vi upp och reser runt i hela japan, typ backpackar i 2 veckor. dock tycker sambon att jag inte borde bli gravid på första försöket för då kanske jag inte får flyga. haha. men det löser sig.
    Vi tänkte faktiskt också maldiverna först men vi kom underfund med att ingen utav oss gillar att bara vara så vi kör upptäcksfärd. men det är otroligt vackert i alla fall.

    Oj vilket långt inlägg det blev nu men haha ni orkar nog.
  • Äldre 29 Oct 22:10
    goli skrev 2012-10-29 21:24:39 följande:
    Åh, vilken vacker ring! Verkligen! Hur kommer vigselringen se ut då? Och vilken fin tanke det där med eternity-ringen...

    Oj, låter som en härlig smekmånad! Hur många städer ska ni hinna med på 2 veckor? Har ni bokat och allt redan? Wow, ni är effektiva alltså! Vi e lite segare, hahaha! Vi pratar lite löst om maldiverna för vi vill hitta ett ställe att bara vara. Känns som att det kommer behövas efter 6 års studier och innan man börjar jobba. Vi kommer inte ha särskilt mycket pengar då men vi känner att det är en en gång i livet-grej och kan tänka oss att ta det på avbetalning. Sen tänkte vi åka runt lite mellan de olika öarna plus att de har egna aktiviteter som de erbjuder. Vi får se vad som händer...
    jag kommer nog ha en vanligt allians i vitguld med kanske två diamantrader. först tänkte jag mig en lika bred som förlovningsringen men jag vill nog ha en lite bredare vigselring. Men som sagt diamantrad som går nästa hela vägen runt. inte riktigt ifall man måste slå ut den eller så sen.

    haha nej boka det gör vi närmare när det är dags och hur många städer vi ska hinna har vi inte heller pratat om. vi vill nog hinna med tokyo och sen massa på landsbygden. sambon har ju läst japanska så vi kan ju ta oss runt lite i alla fall hoppas jag. Han är helt galen i manga och anime så då måste man ju kunna japanska. haha
Svar på tråden Orientaliskt bröllop