• Tokig
    lillama skrev 2012-10-01 13:09:47 följande:
    Lägga in ett inlägg? Håller den samma passform då?

    Tokig; joo ja vet, men vill ju trivas me sin kropp.. Detta stör mig även i vardagen, sällan jag sover utan bh för min sambo ens.. Hatar att visa dom små ärtorna..
    Har tjatat om en operation och om något år har han sagt okej till de (behöver bara ha lite mera pengar)..
    När ja har bh hemma så e de puch up med inlägg-.
    Usch vad tråkigt... mitt tips är att göra en underklädesfotografering :) Låter galet, jag vet, men jag gjorde en sån till min M2B... och gud ska veta att jag inte har en perfekt underklädeskropp. 80B i BHstorlek, 80 kg till mina 1.65 cm så jag är knubbig, och när jag fotograferades så vägde jag mer än någonsin. Men när jag nu i efterhand ser bilderna så tycker jag att jag är rätt snygg ändå. Sjukt härlig självförtroendeboost...

    Men åter till saken.

    Nelly kan du ju beställa hem från och skicka tillbaka om det inte funkar. Men de BH-arna jag tipsade om är hur bra som helst. Den enda axelbandslösa BHn jag hittat som ger puch-effekt.

    Och free-bra är ju också bra. Jag har itne provat själv att använda de som inlägg men jag såg det tipset i en annan tråd. Och jag har testat andra inlägg och det fungerade. Men jag kan se en fördel med att använda en free-bra istället för lösa inlägg eftersom man slipper oroa sig för att de ska halka omkring.

    Lycka till!
Svar på tråden Behöver hjälp med en bra BH!!