Inlägg från: Sadae |Visa alla inlägg
  • Sadae

    Bröllop med kort planeringstid

    Jag och min fästman har kommit fram till att vi nog skulle vilja gifta oss i vinter, kanske runt juletid till och med.

    Vi har inte börja planera, är det möjligt att få ihop allt?

    Vi vill ha ett litet och enkelt bröllop där vi gör så mycket vi kan själva. Ett överdådigt bröllop är inte vår stil. Eventuellt bjuder vi bara på kaffe och tårta efter vigseln. Vill vi ha något mer än så bjuder vi nog på smörgåstårta.

    Jag är lite orolig för att långväga gäster (25-30 mil) ska känna att smörgåstårta och fika inte är tillräckligt för att de ska vilja komma. Men vi tvingar ju ingen förstås.

    Det jag skulle vilja ha hjälp med är lite vad vi behöver göra för att hinna med allt? Eller är vi för sent ute redan nu. När måste man skicka ut inbjudningarna tillexempel? 

    Någon som kan hjälpa mig med en cheklista? 

  • Svar på tråden Bröllop med kort planeringstid
  • Sadae

    Tack för alla tips pch tankar, jag har börjat få ordning på en cheklista nu. Största problemet just nu är att vi inte hittar någon festlokal till vår tilltänkta kyrka. Glad

  • Sadae

    Nej, knepigt nog så har den inte det. Kyrkan ligger jättefint ute på landet, tyvärr blir det långt till närmaste festlokal. Så vi funderar på att byta kyrka. En som ser nästan likadan ut, men ligger lite mindre charmigt. Dock egentligen bättre tillfängligt för våra gäster.

Svar på tråden Bröllop med kort planeringstid