Inlägg från: FrökenMäkelä |Visa alla inlägg
  • FrökenMäkelä

    Bordsplaceringshjälp

    Vårt "honörsbord" kommer bara placera 4pers. Jag, gubben och våra två barn. Ut från vårt bord så går där en tunga där våra vänner sitter. Närmsta vänner närmast oss, paren sitter mittemot varandra och sen deras barn brevid dem, vid något ställer blir det 4barn brevid varann då någon vän har 3barn och någon har bara ett. Sen vänner som inte har barn är inte placerade brevid barn.


    Sen har vi två "tungor" sidan om där det ena representerar min sida av familjen där närmsta sitter närmast. Den andra sidan representerar sambon och samma där förrutom på en person då vi tagit till hänsyn en äldre person som är väldig öppen social glad och pratsam hen har vi placerat vid personer hen har något att samtala om under middagen.


    Att vi gjort så här är dels att min sida är finsk och många av dem pratar inte svenska. Sen är där andra orsaker också men inget jag önskar nämna.


    Jag gjorde ett utkast i excel så behöver man ändra om flera gånger så är det inga problem. Tyckte bordsplaceringen gick snabb och lätt när man väl satt ner med den. Nu gifter vi iofs oss inte förens i September så skulle någon falla bort så är det bara att delete :)

Svar på tråden Bordsplaceringshjälp