Inlägg från: frida o björn |Visa alla inlägg
  • frida o björn

    Bordsplaceringshjälp

    Det känns som man kan göra en bordsplacering på många sätt...
    Alla ska få sitta vid någon man känner. Jag känner inte att reglerna kring hur man sätter par är så viktigt. Vi kommer ha några gifta par med som inte känner någon annan, så självklart får se sitta bredvid eller mittemot varandra.

    Syskon kommer sitta nära oss men annars kommer vi inte ha någon rangordning på våra kompisar och släktingar. Då hade jag fått ångest om ska behöva tänka på det. :) Sätt folk så ni tror att de trivs, det är ju det viktigaste.

    Vi har tänkt att ha utrymme fritt framför honnörsbordet så att folk kan komma förbi och prata med oss, men vet inte hur vi ska göra nu efter att jag pratade med brorsan och hans fru. De hade tungorna ända fram till honnörsbordet, så att de fick några att prata med också under middagen. De hade tyckt det blivit rätt tråkigt annars att knappt ha någon att prata med. Den aspekten kan jag förstå.

    På alla bröllop jag varit på, vilket är ganska många, så har värdparen suttit närmast "scenen", längst ut på en tunga eftersom de ganska ofta ska upp och säga något. De blir ju stundtals rätt osociala med andra då de planerar kvällen allteftersom ju. När jag var värd på bröllop så var jag väldigt nöjd att sitta längst ut, närmast mikrofonen.

    Svårt det här... Men lycka till!

Svar på tråden Bordsplaceringshjälp