Inlägg från: Krystal |Visa alla inlägg
  • Krystal

    Tror du på spöken?

    När min pappa dog förra sommaren satt jag uppe på natten, ensam och var ledsen. Jag sa liksom högt inombords "Snälla pappa...visa på något sätt att du hör mig, visa på något sätt som jag inte kan bortförklara. snälla snälla" Jag satt där i mörkret och lyssnade på min iPod på en sång min morbror skev när morfar dog för flera år sedan.


    Sen när jag lyssnat klart och ska stänga av podden ser jag då att det är ett nytt mail, och jag tänker att vem vill mig något kl 02 på natten..säker bara spam. Men jag kollar ändå. Och det är ett mail som ska ha varit skickat den 1 jan 1972 (och inte 14 juli 2011) Det hade ingen avsändare, inget innehåll och inget i ämnseraden.


    Jag bara sitter och kollar på det tomma mailet. Vet inte vad jag ska tro. Så jag bestämmer mig att kolla min inbox på mailen direkt via datorn. iPoden var inställd att kolla av min hotmail-inbox en gång i halvtimmen. Så alla mail den får måste finnas i inboxen. Men när jag kollar så finns det inget nytt, varken öppnat eller oöppnat mail. Jag tar fram iPoden igen för att kolla på det där...då är det borta.


    Jag såg det då som ett tecken ifrån pappa, för detta var något som jag INTE kunde bortförklara...


    Min farbror fru är ett medium, så jag får höra ganska ofta historier om oförklarliga saker. Och jag har sett hur hon bara genom att lägga händerna på vårat köksbord (som är ett tungt träbord) kunnat vrida det som om "någon" eller "några" stod på var sida om det och knuffade det över golvet...

Svar på tråden Tror du på spöken?