• Äldre 30 Aug 08:55
    6098 visningar
    25 svar
    25
    6098

    Avgift och ösnkelista!

    daniiel skrev 2012-08-30 08:33:54 följande:
    Kunde inte skrivit bättre själv. Överlag tycker jag att man ska akta sig från att döma andra och deras val. Det finns många saker som jag inte skulle vilja ha på mitt bröllop men jag talar inte om för de som har det så att jag tycker det är fel.
  • Äldre 30 Aug 09:26
    #11
    kramen skrev 2012-08-30 09:17:22 följande:
    Vill inte döma någon eller deras val. Jag skrev ner våra åiskter och tankar. Alla får tycka vad dom vill, man måste kunna uttrycka sina egna åiskter ?

    det här är ju ett diskusionsforum

    Jag är av åsikten att man inte behöver uttrycka alla sina åsikter om det kan såra någon annan. Och jag tycker att det är skillnad på att svara i en diskussionstråd där någon frågar vad man tycker om kuvertavgift mot för att själv starta en tråd och skriva att det är girigt med kuvertavgift.


     


    Men det är ju min åsikt och vi har alla rätt att tycka olika.

  • Äldre 30 Aug 10:29
    #14
    kramen skrev 2012-08-30 09:38:39 följande:
    Varför skulle det såra någon ? Om man blir sårad av att läsa ett inlägg om vad någon tycker och tänker kanske man inte behöver läsa ?
    Skrev att vi tycker det är girigt... Jag blir inte sårad för att andra vill ha kuvertavgift och/eller önskelista och tycker att det känns bra.

    Om jag planerade ett bröllop och skulle ha kuvertavgift skulle jag bli jätteledsen av din trådstart, ja. Det beror på att du börjar med att säga att den som planerar ett sådant bröllop är girig och går vidare med att säga att alla som tar kuvertavgift tar betalt för mer än maten (och det stämmer inte så vitt jag förstår). Och att någon annan vill ha något som ni inte vill ha är väl knappast något man kan bli sårad över. Om någon skulle starta en tråd och skriva att alla som har en viss typ av klänning är snobbar skulle jag bli ledsen om jag ville ha den klänningen också. Men jag kanske är känslig.


     


    Jag är för övrigt inte jätteför kuvertavgift. I vissa kretsar är det vanligt och där funkar det. Jag skulle inte kunna ha det på mitt bröllop eftersom ingen i min bekantskapskrets har hört talas om det ens. Men som sagt, i kretsar där det funkar tycker jag inte att det är något problem. Önskelista däremot tycker jag bara är praktiskt.

  • Äldre 30 Aug 11:24
    #20
    kramen skrev 2012-08-30 10:43:29 följande:
    Jag skrev skrev inte att den personen som planerar m kuvertavgift är girig utan att vi tycker är är girigt, Stor skillnad på att påstå att någon är girig än att skriva vad vi tycker är girigt. JAg skrev inte att ALLA ta mer betalt för maten , utan att många ggr kan det vara så....

    Om du hade skrivit en tråd med min klänning och tyckt att den såg snobbig ut så skulle jag inte bli sårad, alla tycker olika och alla gillar inte samma sak. Man måste få skriva sina åsikter och tankar utan att man dömer andra personer.

    Jag startade tråden för att höra folks åsikter och kanske ändra min åsikt kring detta,,, men då måste ju alla få skriva vad dom vill ?

    Okej, vi får helt enkelt agree to disagree. Jag tycker helt enkelt inte att man startar en tråd om någon annans klänning och skriver att man tycker den är snobbig, ful etc.


     


    Med det menar jag inte att jag tycker att det är fel att starta den här tråden och att alla inte får skriva vad de vill. Men man får ju räkna med reaktioner på det man skriver. Ska inte ta över tråden mer med mina tankar utan lämna plats så det går att diskutera kuvertavgift och önskelista.

Svar på tråden Avgift och ösnkelista!